Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest HPV

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam problem poniewaz w okolicy wejscia do pochwy wystapily takoe dziwne krostki nie powiekszaja sie i sa takie same od roku. Boje sie ze moze byc to HPV lecz moj partner jest jedynym i pierwszym a jego rowniez. Czy jest mozliwe ze mam klykciny i czy moj partner moze nic nie miec chociaz wspolzyjemy juz od 2lat?

Gość gość
Używacie prezerwatyw ?? Mógł Cię zdradzić, dla pewności zrób badania

Gość gość
Nie nie uzywamy ale znam swojego chlopaka od dziecka i jestesmy praktycznie sasiadamia wiec bym wiedziala gdyby bylo cos nie tak

Gość gość
Nie uzywamy. Ale znam swojefo partnera od wielu lat i jestesmy praktycznie sasiadami i jezeli by mnie zdradzil na pewno bym cos zauwazyla kwestia zdrady jest niemozliwa

Gość marta092015
Po pierwsze to musisz ustalić z czym masz do czynienia. Jak nie chcesz iść z tym do lekarza (a masz do tego pełne prawo) to możesz sama zrobić sobie test na DNA HPV. I wtedy będzie wszystko jasna. Poszukaj laboratorium które prześle ci zestaw pobraniowy do domu, do samodzielnego pobrania. Zrób wymaz, odeślij i czekaj na wyniki. Warto również zrobić zwykły wymaz z antybiogramem tego obszaru. Jak już coś będziesz wiedziała więcej, to wtedy możesz precyzyjnie dobrać sposób postępowania. Co do ewentualnego leczenia, to ja osobiście preferuję i stosuje metody naturalne, bo sa dużo skuteczniejsze. W takich przypadkach mamy do dyspozycji kilka bardzo dobrych środków. 1 Ekstrakt z pestek grapefuita. poczytaj sobie na jego temat i jak go stosować w książce: S. Sharamon, B. J. Baginski: „Lecznicza siła ekstraktu z grejpfruta” 2 Srebro koloidalne lub nanokoloidalne. A do poczytania: Lek. med. Wojciech Gziut: „Srebro koloidalne naturalny antybiotyk” 3 Sok z żyworódki pierzastej. W necie znalazłam ostatnio taką stronę na ten temat: blog: kobiecointymnieizdrowo a temat: kobiece antybiotyki I tak na spokojnie, najpierw ustal co to jest, a następnie zastosuj odpowiedni środek. Choć zarówno ekstrakt z pestek grapefruita, srebro jak i żyworódka wyśmienicie radzą sobie z bakteriami, wirusami, grzybami i pasożytami, to jednak lepiej wiedzieć z czym ma się do czynienia. marta

Gość gość
Ale czy to jest mozliwe ze jezeli ja i moj partner bylismy tylko ze soba to moglam to zlapac? Powiem ze przez rok mi sie to nawet nie powiekszylo a moj partner tego nie ma. A z basenow nie korzystam