Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o obiektywne zdanie

Polecane posty

Gość gość

Znamy się ponad dwa lata i sam już nie wiem, jak tą relacje określić. Z jednej strony niby jesteśmy parą a z drugiej nie chce razem zamieszkać. Zależy mi na tym głównie z powodów finansowych, zawsze to kilkaset Euronów miesięcznie ale ona nie chce, twierdzi, że chce pozostać niezależna. Wróciliśmy wczoraj z Polski i chcąc nie chcąc przez kilkanaście godzin rozmawialiśmy tylko ze sobą. Wg niej jesteśmy dobrymi kolegami i jej to tak pasuje, nie chce się w nic angażować po tym, co przeszła. Sypia ze mną, bo ją pociągam i jest jej ze mną dobrze. Jak pojechaliśmy do Polski to zawiozłem ją do jej rodziców i dwa dni u nich spałem, potem pojechałem w moje strony. Wracając też u nich spałem, tym razem jednak przyjechał brat z rodziną więc spaliśmy w jednym łóżku. Takich przykładów jest mnóstwo. Mnie to nie przeszkadza, zawiodła mnie jednak tym, że nie chce ze mną zamieszkać, kilka stówek m-cznie daje w roku niezłą sumę. W tą niezależność nie bardzo wierzę, nie ma np samochodu, więc w jakimś tam stopniu jest zdana na mnie. Ale może ktoś to widzi inaczej ?

Gość gość
Moim zdaniem,tak jej wygodnie.Kase swoja ma,mieszkac gdzie ma,faceta do łóżka ma i nic wiecej jej nie trzeba.Jeśli chcesz stworzyć poważny zwiazek to nie z nią.

Gość gość
powiedziała ci że jestescie tylko dobrymi znajomymi, sypia z tobą bo ją pociągasz i nic poza tym,ona cie nie kocha i tyle, czeka pewnie na wielką miłość,nie marnuj czasu na nią , poszukaj kogoś kto cię doceni, sam widziszze po 2 latach już niby powinna z tobą zamieszkac, nie chce być sama i ma ciebie pod ręką , ale miłosci w tym nie ma, zostaw ja

Gość gość
Chleba z tej maki nie bedzie.

Gość gość
Ja jej też nie kocham, jesteśmy ze sobą, bo się bardzo dobrze rozumiemy, uzupełniamy i jest nam tak dobrze. Nie robię sobie nadziei, że kiedyś coś zaiskrzy. Chodzi mi o to, czy mam prawo w takim układzie czegoś wymagać ? Podkreślam, że chodzi mi głównie o finanse.

Gość gość
W tym ukladzie to ona stawia warunki.

Gość gość
A moze boi sie ze jak zamiekszacie razem to jej za bardzo zacznie na Tobie zalezec. Bo Ty ewidentnie chyba jej nie pokochasz. A ciekawe czemu?

Gość gość
Jak się poznaliśmy każde z nas miało partnera, jak się zaczęło psuć byliśmy dla siebie oparciem i tak już zostało.

Gość gość
kolko wzajemnej adoracji ?

Gość gość
chyba tak ;)

Gość gość
A moze wy po prostu nie wiecie, ze sie kochacie ?

Gość gość
hm kwestia wspólnego mieszkania jest poważna,bo nie każdy nie lubi z kimś dzielić mieszkanie ,ona mogłaby się dokładać do paliwa żeby jakoś to ładniej wyglądało ale możliwe że uważa że oferując siebie w łóżku to wystarczy za pomoc taxówkową:-) to stare mocne zasady kobieta daje ciało facet pieniądze ,nic nie poradzisz :-)

Gość gość
Nie ogarniam tej kobiety, praktycznie cały wolny czas spędzamy razem, dzisiaj u mnie nocowała a zamieszkanie razem, to dla niej problem. A myślałem, że się tak dobrze rozumiemy.

Gość gość
ale możecie się super rozumieć i ona może uwielbiać czas z Tobą,pewnie tak długo mieszka sama że teraz by ją krępowało ,a wiesz że są baby co się boją wspólnej toalety bo się wstydzą ?:-)

Gość gość
Nabrałem podejrzeń, że jej chyba nie chodzi o to, czy, tylko gdzie.

Gość gość
łatwo sprawdzić zaproponuj 1 nockę u niej,ale tylko 1 ale często

Gość gość
Rozmawiałem z nią wczoraj i jestem w szoku. Ona żyje jeszcze swoim byłym, gdybym u niej zamieszkał, nie pasowałbym do schematu, do obrazu mieszkania. Nie chce go opóścić, bo to dla niej najpiękniejsze wspomnienia.

Gość gość
Życie zmusza ludzi do robienia wszystkiego za pieniądze.