Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się intymnych relacji z facetem

Polecane posty

Gość gość

boję się, że mu się nie spodobam. Moje ciało lekko mówiąc nie jest idealne...Nie mam żadnych doświadczeń z facetami, boję się, ze nie będę umiała się nim odpowiednio zająć, że nie będę umiała go pieścić. Boję się tego, że się ośmieszę...Że on straci na mnie ochotę ;(

Gość gość
idz do klasztoru

Gość gwoli wyjasnienia
Nie przesadzaj, wiekszosc tak ma. Po to zyjemy, zeby sie tego i owego nauczyc. :D Poza tym, to niektorzy faceci lubia wlasnie takie niedoswiadczone. Glowa do gory, bedzie dobrze!

Gość gość
Zapewniam cię że nie ma kobiet idealnych, żadna nie ma doskonałego ciała, a nawet gdyby taka kobieta się trafiła, to byłaby nudna, bo w idealnych rzeczach nie ma nic co mogłoby nas zaskoczyć, oczarować, itd... A co do zajmowania się facetem, każdy człowiek jest różny, każdy lubi co innego, więc dlatego trzeba dać sobie trochę czasu aby się poznać i dotrzeć.

Gość gość
dzieki za miłe słowo :P

Gość gość
Każdy się trochę obawia tych pierwszych bliższych relacji z nowym partnerem, nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Wszystko co nowe i czego nie znamy jest trochę trochę stresujące.

Gość gość
to pochodzi od Boga , ostrzeżenie aby być daleko od tych spraw. Szukaj sobie miłości platonicznej aby znaleźć swe przeznaczenie , narzeczonego i ślub przed ołtarzem w białej sukni.