Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kirstinka

Podziękowania dla rodziców na ślubie inaczej :)

Polecane posty

Gość Kirstinka

Chcieliśmy wymyślić coś wyjątkowego w ramach podziękowań dla rodziców na ślubie. Moim rodzicom fundujemy lot paralotnią, bo oni lubią takie ekstremalne wyzwania. Gorzej z moimi teściami. Ale dla nich to już narzeczony wymyśla coś fajnego. Problem w tym, że chcemy dać im też coś co będzie dla nich pamiątką na dłużej. Tylko nie mamy pomysłu co. Kosze z kwiatami czy słodyczami wydają mi się bardzo oklepane, dlatego wolałabym tego uniknąć. Może wy coś podpowiecie?

Gość gość
kupcie im trucizny na szczury

Gość gość
w internecie można zamówić puchary, statuetki i inne cudeńka na takie okazje. poszukaj

Gość gość
Statuetki? Puchary? Ale kicz...

Gość AnetaKarpik
W sumie to fajnie, że chcecie zrobić coś innego. Faktycznie teraz na tych weselach to wszyscy to samo: kosze z kwiatami i do tego taniec "cudownych rodziców mam". Co do tej pamiątki to może jakaś ramka z Waszym zdjęciem? Albo grawerowana statuetka? Albo jakiś "dyplom dla rodziców"? Hm, więcej pomysłów nie mam.

Gość gość
na allegro można kupić takie podziękowania- skrzynka drewniana na wino, i dać jakieś dobre, drogie wino na, które rodziców nie było by stać

Gość Kirstinka
Nad tą ramką też już myślałam, ale w sumie po ślubie dostaną od nas cały album ze zdjęciami i ogólnie będą mieli mnóstwo naszych ślubnych zdjęć, więc bez sensu dawać im jeszcze to samo. A o jakich statuetkach piszecie?

Gość gość
wpisz w wyszukiwarke podziękowania dla rodziców-statuetki i popatrz co ci tam wyskoczy, może sie spodoba

Gość gość
my zafundowalismy wycieczke i pojechalismy razem z rodzicami do Zakopanego na 3 dni,moi rodzice i tesciowie maja wspolne klimaty,lubia zwiedzac . Moja siostra zafundowala wycieczke do krakowa naszym rodzicom a tesciom pobyt w gospodarstwie agroturystycznym,ale nie jechali razem z nimi.

Gość Kirstinka
Wpisałam i znalazłam np takie https://www.krysztaly3d.pl/prezenty/wszystkie/dla-rodzicow W sumie powiem szczerze, że nawet mi się to podoba. Ciekawe co mój facet na to powie :D A ktoś z Was kupował takie kryształy? Jak ten grawer wygląda na żywo? Nie jest jakiś niewyraźny czy rozmazany?

Gość gość
Ale kicz. Już bym wolała nic nie dać.

Gość gość
tak są takie kryształy ale też są inne, najlepiej na allegro poszperać, widziałam tam mnóstwo wzrorów np. 2 lub 1 serce i nawet ze zdjęciem PM

Gość gość
Te krysztaky to obrzydliwy kicz, fuj. Smutne. Ja osobiscie zainteresowalabym sie jakims obrazem, lub rzezba, ale to juz duuuzy wydatek.

Gość Kirstinka
Pokazałam facetowi te kryształy i też jest za ! Ale faktycznie jednak jesteśmy bardziej przekonani do tych z naszym zdjęciem. lepsza pamiątka ;)

Gość gość
fajnie, że sie spodobały, pozdrawiam

Gość gość
zazdroszcze ze macie za co im dziękować :/