Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w     kość

Nowa gwiazda ERO: Damian Petrow!!! Człowiek ma styl i charyzme!!!

Polecane posty

Gość gość w     kość

Ja stawiam na Damiana!!!

Gość gość
Kocham Damiana 😘

Gość gość
Damian Petrow idź na redakcję i zapytaj się dlaczego usuwają twoje tematy i posty.

Gość gość
Usuwają, bo Damian pisze prawdę :classic_cool:

Gość gość
A co ma fetysz rzygania, czy prostytucja do przestępstw? Jesli dwie strony akceptują ten układ to nic złego sie nie dzieje, a dopóki nie ma sutenerstwa prostytucja nie jest zakazana.

Gość gość
AUTORZE, DZIĘKUJE! DZIĘKUJE I KŁANIAM SIĘ W PAS!

Gość gość
Musicie pomoc Damianowi jak chcecie wyplenic pedofila Nowego. Nigdzie nie moze miec spokoju na zadnym temacie az usiadzie na du/pie na swoim temacie i bedzie grzeczny a do tego czasu pelna jazda po nim wszedzie gdzie sie pojawi. To bedzie wasz wklad tych kulturalnych pomaranczowych zeby bylo milo i normalnie na ERO. O to was prosze.

Gość gość
Jaka macie pewność że oskarżenia są słuszne?

Gość gość
Do czego to podobne, żeby "dorosły"(?) facet zajmowal się takimi p*****lami? Gorzej jak stare pierdusnice na targu, zenada. Nikt i tak nie wierzy w to co pisze ten kretyn, tylko wyrabia sobie zdanie o autorze tych postow. Ja już od dawna omijam wszystkie jego wpisy, nie mam nastu lat. Ero to forum dla dorosłych, a przynajmniej pełnoletnich.

Gość gość
12.12. po co komentujesz i włazisz na jego tematy? Co za żenada...

Gość gość
A co ma fetysz rzygania, czy prostytucja do przestępstw? Jesli dwie strony akceptują ten układ to nic złego sie nie dzieje, a dopóki nie ma sutenerstwa prostytucja nie jest zakazana.

Gość gość
Damianie widmo opowiedz co zrobili ci wymienieni userzy, że ich oczerniasz w tak obrzydliwy sposób? #Matuzalem #Frida # Magdalena #Nieogryzek Ola # Zmij Jakub #Nowy #Słowianka v Widzę, że dysponujesz bardzo dużą ilością czasu, zus rente ci płci , na komisję stajesz co jakiś czas. Renty nie zabiorą bo masz żółte papiery, ale co zrobili ci wyżej wymienieni userzy? Teraz wyłącz capslock i opowiedz nam szczegóły:/

Gość gość
Ale Wy nie widzicie tego? Główny jego cel to Nowy. :O Reszta obrywa rykoszetem bo śmiała się skrytykować zakładanie tematów o tym że Nowy jest pedofilem.

Gość gość
12.23 Spiertalaj macicielko.

Gość gość
12:40 ale to ty mącisz złotko hihi

Gość gość
FETYSZ RZYGANIA I PROSTYTUCJA NIE SĄ PRZESTEPSTWEM, ALE SĄ PATOLOGIĄ, A JA PATOLOGIĘ TĘPIE.

Gość gość
PIOSENKA JEST PRZECUDOWNA. SUPER NUTA.

Gość margo12414
Początkowo jak napisałyście nowa gwiazda "Ero", odpaliłam http://9tube.pl i zaczęłam szukać tego pana Damiana. Jejku, chyba robi się ze mną nie najlepiej. Muszę znaleźć sobie wreszcie jakiegoś fajnego faceta! :D

Gość gość
Nie odpowiedziałeś Widmo, dlaczego wybrałes te nicki? gdzie reszta? rzucałes kołem, czy wyciągałeś zapałkę inwalido na lekach

Gość gość
12/38 Niestała też krytykowała a nie ma jej na liście. Koke prawda jest taka, że pomieszało ci sie wg łowie. Nie zgrałeś się z Olą , nie wyszło temu się mścisz na karuzeli.

Gość gość
13:04 napisał matuzalem0325 wylogowany. poprosimy więcej jego twórczości jak wyzywa ludzi od inwalidów i kalek. Brawa dla tego "pana":D

Gość gość
sama wyzywałes, nikt normalny nie siedzi cały dzień na forum o farbowaniu włosów, ciązy io kresie i nawala chore tematy.'chyba, że jest na rencie i jest kobieta :P

Gość gość
"temu" "temu" "temu" :D :D :D

Gość gość
13:10 nie projektuj złotko, nikogo normalnego nie obchodzi twoja renta, leki, itp. itd

Gość gość
Szacunek dla Damiana!!! :-)

..." gość wczoraj 13:04 napisał matuzalem0325 wylogowany. poprosimy więcej jego twórczości jak wyzywa ludzi od inwalidów i kalek. Brawa dla tego "pana"smiech.gif " ...ja również poproszę więcej mojej twórczości w tym zakresie, nigdy i nikomu nie jechałem od inwalidów i kalek, to po pierwsze. Po drugie nie pisze wylogowany, nie mam takie potrzeby. Kreska sam kiedyś pisał że bierze leki ale to jego sprawa i nie czyni go jeszcze kaleką. Jest "inny" ale to wynika po prostu z jego charakteru, i przebytych doświadczeń, a pisanie tutaj zamiast mu pomagać chyba mu szkodzi i tyle ...

Gość gość
matu i nie ma tematu :D

Gość gość
Oj nieładnie tak się nasmiewac z upośledzonego Damiana. Robi to i będzie robil, bo to jego sposób na zwrócenia na siebie uwagi. Nie potrafi prowadzic merytorycznej rozmowy i zostaje mu tylko hejt. Probowal porozmawiać , ale Nowy zmiazdzyl go w kilku słowach i teraz sa konsekwencje.