Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak anty islamowiec

Zacznijmy w końcu bić islamistów!

Polecane posty

Gość Polak anty islamowiec

Nie wiem na co świat czeka. Uważam, że póki islamiści nie urośli jeszcze w poważną siłę należy zgnoić ich w zarodku. Zatłuc jak wszy! Naczelny imam Polski niedawno w udzielonym wywiadzie nazywał skrajnych islamskich morderców fundamentalistów - wspaniałymi ludźmi. Stwierdził też, że każdy muzułmanin jest fundamentalistą. Skoro tak, to takich fundamentalistów-morderców należy usuwać ze zdrowego społeczeństwa. Nie rozumiem jakim cudem ten człowiek jeszcze chodzi żywy? Gdyby gdzieś w islamskim kraju człowiek jakiegokolwiek innego wyznania niż islam ośmielił się publicznie stwierdzić, że ludzie zabijający muzułmanów to "wspaniali ludzie", to podejrzewam, że nie zdążyłby wrócić do swego domu i bo natychmiast zostałby zastrzelony. A u nas naczelny imam polski jawnie mówi, że islamscy ekstremiści (czyli ludzie zabijający chrześcijan), to "wspaniali ludzie" i nadal chodzi z uśmiechem po naszych polskich ulicach. Chodzi żywy!!! Nie wiem gdzie on mieszka więc trudno mi się do niego wybrać ale pytam się gdzie są okoliczni skini? Gdzie narodowcy? Gdzie wszyscy kibole - patrioci tak lubiący zadymy? Bić przypadkowych przechodniów to każdy debil potrafi, ale zadziałać biciem, gdy zachodzi faktyczna potrzeba, to nagle nie ma komu :(

Gość gość
muzułmanin ma prawo bić i gwałcić a europejskich mężczyzn, którzy szanują kobiety i są rodzinni są nazywani zniewieściałymi:P Europa w końcu upadnie. Europa jest zbyt łagodna.

Gość gość
GŁupia jestes PUTIN JUZ ich leje od kilku ładnych lat gg 12336453