Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gram i nie wygrywam

zabawa w radiu RFM, Zet

Polecane posty

Gość gram i nie wygrywam

hej, mam do was pytanie. czy gracie w loteriach z radia Zet czy RMF? co sadzicie o reakcjach ludzi ktorzy wygrywaja? bo mnie to zastanawia-facet wygrywa 10tys zl i samochod(przed chwila w fmrie) a jego reakcja jest taka jakby mu ktos wlasnie powiedzial ze trawa jest zielona..nie zastanawia was to? czy te gry to nie podpucha i wygrywaja "sami swoi"?? no bo jak ja bym wygrała kase czy samochd to moja reakcja bylaby zdecydowanie bardziej wskazujaca ze sie ciesze albo nie dowierzam. Dziwne to, co o tym sadzicie?

Gość gram i nie wygrywam
up

Gość gość
Coż , ktos w lotto tez czasami wygrywa.. To tylko gra :-) :-)

Gość gość
A co, ma skakać i wrzeszczeć do słuchawki? Inna sprawa, że mam ograniczone zaufanie do takich quizów, nastawionych na wyciąganie kasy za SMS-y.

Gość gość
Ja kiedyś wysłałem to dostałem sms wyślij następnego to dostaniesz ileś tam szans. Wolę minilotto tańsze a łatwiej trafić np trójkę. W konkursach radiowych wygrałem parę rzeczy, ale trzeba było zadzwonić na zwykły numer

Gość gość
tez się często zastanawiam jak to jest, jedni wrzeszczą jak wariaci, inni jakby deszcz po nich spłynął...przecież zaskoczenia nie można udawać i to często widać- w zasadzie słychać.