Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telefon dla babci

Polecane posty

Gość gość

hej, szukam telefonu dla babci nie dla siebie. Niby ok, bo mają tanie połaczenia i smsy, ale mają też LTE... tylko nie wiem czy warto, bo pakiety nie są drogie, ale się boje że zmuli babci neta, a ona z siostrą na skypie rozmawia (bo w USA siedzi). Jak myślicie?

Gość TeresaKulawik
Dzień dobry. Korzystam z usług tej sieci od kilku lat i uważam, że to bardzo dobry operator. Niestety nie korzystałam z internetu, bo nawet nie wiem, że można uruchomić go w telefonie, ale połączenia telefoniczne są dobre, a to chyba po tej samej lini bezprzewodowej się łączy. Pozdrawiam, Teresa

Gość gość
Lte to szybszy net.

Gość gość
Ale nie w każdym mieście dostępny.

Gość gość
Właśnie, od czego jest uzależniona ta dostepność? Od częstotliwości, czy po prostu wież przekaźnikowych? wRodzinie, szczerze nie słyszałem, ale jak tak przeglądam to wygląda wiarygodnie. Z tego co udało mi się wygrzebać w necie, to jest to po prostu odnoga Plusa.

Gość gość11112222
Weź babci telefon w playu, mają świetny zasięg internetu. Ostatnio na zadupiu 30 km od szczecinka internet w play działał tak płynnie, że mogłam oglądać filmy na telefonie bez żadnej ściny. A jak dużo rozmawia i korzysta z internetu to play ma fajne oferty z smartfonami wysokich generacji za niewielką cenę.

Gość bananowiec
Moja babcia dostała ostatnio ode mnie samsunga galaxy s2 i operuje nim lepiej niż niejeden nastolatek. Teraz chcemy jej zrobić prezent i wziąć coś nowego, więc może też skorzystasz ;P wybieramy chyba galaxy j5 (podobny do modeli z serii S, a babcia zawsze chciała mieć taki ładny telefon), bierzemy w playu w mixie. http://www.play.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-j5-2016/?ogrp=mix