Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h_ania

POMÓŻCIE! Nie wiem czego chcę od życia

Polecane posty

Gość h_ania

Cześć, dopadł mnie jakiś kryzys ostatnimi czasy. Mam prawie 30 lat, nie jestem zamężna, chłopaka ani dzieci też nie mam, zarabiam całkiem spoko, pracę mam niby fajną, ale jakoś tak brak celu w życiu. Od kilku lat żyję sobie tak z dnia na dzień czekając aż nadejdzie coś, tylko nie wiem co. I nie chodzi o faceta zaznaczam, bo bywałam w tym czasie w związkach i było tak samo. Można by powiedzieć, że jestem znudzona swoim życiem, chciałabym żeby coś się zmieniło tylko nie wiem sama co... Macie jakieś pomysły co można zmienić żeby odżyć? A może jakieś rady jak wymyślić co się samemu chce? No bo wg norm społecznych to wiadomo, powinnam wyjść za mąż, urodzić dzieci, zarabiać pieniądze itp, ale jakoś nie jestem przekonana, że to jest właśnie to czego ja chcę...

Gość gość
Skąd ja to znam! Jestem w identycznej sytuacji tym,ze jestem trochę młodsza i jestem w związku, ale nawet nie wiem czy kocham swojego faceta ;//

Gość gość
w takim razie poszukaj pasji albo zacznij pomagać potrzebującym :P na pewno wychodzenie za mąż "bo tak wypada" to najgorsze co mogłabyś zrobić