Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyzwolona Brunetka

Chciałabym spróbować z prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
Cynic jesteś zerem dla mnie wyglądasz i ubierasz sie jak pedzio:D🖐️Pewnie raz byś dostal w gębę juz bys z płaczem do mamusi leciał kozak od z koziej d**y hehe

Gość gość
No ale ona jest akurat prawdziwą kobietą. Cofnijcie sie do 5 strony pisałem jej zeby zajrzała na meila bo sie do niej odezwałem i wysłała mi zdjęcia swojej cipci słodkiej :) i sprawdziłem dobrze te foty, nie są z neta a po drugie zrobiła je telefonem iPhonem 4S dosłownie kilka minut przed tym jak mi je wysłała, zrobiła fote o 17:58 a mi wysłała je kilka minut później, wszystko w danych fotki jest Jak pozwoli to moge je tu wstawić :P

Gość gość
gość dziś xAle jest dziwką i nadaje sie jedynie do umycia podłogi w kiblu:D🖐️

Gość gość
P*****l sie:D🖐️

Gość gość
tak piwosz ty zawsze coś wymyślisz cwaniaczku, jedną twoją debilną teorie sie obali to nową wymyślasz s********j kaleko j****a

Gość prawik26
według mnie to podszyw na jakieś 50%

Cześć Wyzwolona Brunetko. Chciałbym tu napisać że podobają mi się piersi kolana i ręka w majtkach. Fajnie by było włożyć tam wszystko co mam na stanie. Jestem pół prawiczkiem bo tylko raz dotknąłem cipki ,ale jeszcze nigdy nie zryłem k*****m,ręką,jęzorem mokrej i pulchnej wyjącej p***y.Chciałbym wreszcie przeżyć dziki niewyżyty seks. Posuwałbym dzień i noc aż byś powiedziała że już nie mogę,nie mam siły. Kocham .

Gość gość
kłócą się kogo autorka ma rozdziewiczyć? :D