Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IMIGRANCI JUŻ W POLSCE (VIDEO)

Polecane posty

Gość gość
i tak długo nie wytrzymają w tym zj*****m kraju hehe:D

Gość gość
mur postawić pod prądem , ta banda zrujnuje europe

Gość gość
Polskie służby mają za mało uprawnień w takich przypadkach.Kilkunastu strażników nie potrafi poradzić sobie z trzema imigrantami.Strach pomyśleć co będzie się działo gdy bedzie ich więcej.

Gość gość
U W A G A W środę sejm obraduje o uchodźcach. Poseł Wipler ogłosił na fb, że zaprasza na PROTEST antyimigracyjny POD SEJMEM w Warszawie W ŚRODĘ.

Gość gość
Jeśli się nie zjednoczymy i nie zaczniemy działać, biada nam. Taka prawda.

Gość gość
Poseł Wipler z partii K O R W I N poinformował na facebooku, że W ŚRODĘ sejm obraduje o imigrantach i zaprasza POD SEJM na PROTEST ANTYIMIGRACYJNY.

Gość gość
Jest ktoś z Warszawy? Idziecie protestować?

Gość gość
Wy komentujcie, a tym czasem oni już tu są. Wszyscy piszą, a protestować nie ma komu :o

Gość gość
pamiętajcie jedno !!! mimo tego że oni sami na własne życzenie powodują takie a nie inne reakcje Policji czy innych władz porządkowych .... to za parę lat ! będą się mścić na nas za to jak według ich krzywego pojęcia "zostali źle traktowani" !!!! będą nienawiść do nas pielęgnować w każdym ze swych dzieci opowiadać z pokolenia na pokolenie ! Będą z tego kuurr...wskie problemy a nawet wojna ! Trzeba się przeciwstawić rządowi i UE !!!! zjednoczyć z innymi państwami które utrzymują takie same stanowisko co do imigrantów jak MY !

Gość gość
Na str. ostrzezenia.net w objawieniach zostało to przepowiedziane, że od zamieszek w Syrii rozpocznie sie III wojna swiatowa na tle religijnym. Tam pisze jak sie przygotowac i jaką modlitwą chronić.

Gość gość
ja pier/dole jakie bydło

Gość gość
Pani Kopacz chce dać po 2500 dla każdego imigranta islamskiego? To w takim razie taka sama kwota zasiłku dla każdego niepracującego Polaka. Kopacz szykuj kasę na zasiłek dla Polaków, bo ci ludzie te pieniądze z gardła wydrą

Gość gość
Wiedziałam, że pis pod publiczkę uskutecznia puste obietnice. Zagłosuję na Korwina, gdyż po 1. on podpisy nawet zbiera pod petycją przeciw narzucaniu imigrantów i po 2. gospodarczo dobry program ma, likwidacja podatku dochodowego i opofatkowanie korporacji podtkiem obrotowym. I wcale nie jest szowinistą, tylko go tv oczernia celowo!

Gość gość
Imigranci są przemycani do Polski w tirach, czasem i broń. Oglądałam wywiad z taką policjantką i czytałam wywiad z celnikami. Podpiszcie petycję antyimigracyjną ze strony internetowej Korwina. Ja będę głosować na Korwina 25go paź na bank!

Gość gość
Petycja antyimigracyjna, którą K O R W I N zamieścił na swojej stronie internetowej, już podpisałam. A 25 października będę głosowała na K O R W I N A. Wam polecam to samo.