Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CappuccettoRosso

ZAKOCHAŁAM SIE W...

Polecane posty

Francuzie!!! Byłam we Włoszech i naprzeciwko mnie mieszkali Francuzi. Byli bardzo otwarci, a ja dobrze znam ich język i dlatego szybko zaczęliśmy ze sobą rozmawiać. W razie czego wspomagałam sie niemieckim i angielskim. Z jednym z nich byłam kilka razy na czymś w rodzaju randki. On jest taki niesamowity!!!! Ma wielkie, piękne, czarne oczy, ciemne włosy, jest opalony i chodzi na silke. Do teraz piszemy ze sobą i zaproponował mi spotkanie. w listopadzie Jadę do Paryża i tam mamy okazje sie spotkać. Bardzo go kocham i on mnie tez:) Pocalowalam sie z nim po raz pierwszy i myślałam, ze odlecę. Nigdy sie w nikim tak nie zakochałam. POMOCY!!!! macie jakies doświadczenia? Bo podobno Francuzi to flirciarze. A po za tym on jest tak wspaniały, ze musiał miec wczesniej jakaś łaskę, a ja nie chciałam miec nikogo:(

Gość gość
Prawik ty bezrobotny transwestyto:D🖐️

Gość gość
Ile Ty masz lat?chyba 16?co za styl i poziom wypowiedzi, masakra.

Gość gość
Przejdzie Ci, on nawet pozna przez ten czas laske u siebie ty absztyfikanta u siebie i sie rozleci. Zreszta co to za zwiazek jak on nawet po polsku nie mowi, a ty wątpie że perfekcyjnir znasz francuski. Ile masz lat?

Gość gość
Gratuluję i życzę szczęścia.

Gość gość
Takich jak ty to on ma 3 na dzień heh

Mam 16 lat i uważam, ze warto utrzymać ta znajomość zwłaszcza, ze sie dogadujemy. Po za tym zawsze możemy zostać przyjaciółmi:) A czy to miłość sama zadecyduje ;)

Dziękuje za życzenie szczęście a poza większość z Was go nie zna a to ze jesy z takiego a nie innego kraju nic nie zmienia :) Charles jest spoko serio :D

Gość gość
zbereznik

Myślałam, że danie komuś słowa zobowiązuje i nie powinno się tej osoby wystawiać ot tak :( już nie mam siły walczyć z problemami... Odpisałam wczoraj na Twój numer ale nie dostałam odpowiedzi, stary mam nieaktualny. Proszę Cię odezwij się na... .