Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

11 dzien cyklu, stosunek przerywany a ciaza

Polecane posty

Gość gość

Kochalismy sie z narzeczonym w 11 dc (cykle regularne 27/28 dni, ostatni, najprawdopodobniej za sprawa wyjazdy zagranicznego 25 dni), stosunek byl przerywany. Nastepnie umyl czlonka i kochalismy sie ponownie po okolo 2h. Bylo to wczoraj. Dzisiaj czuje lekki bol w podbrzuszu, bardzo delikatny taki jak w czasie meisiaczki tylko ledwo wyczuwalny. Jakie sa szanse na dzieciatko? Czy komus udalo sie zajsc w ciaze w podobnych warunkach? usmiech.gif

Gość gość
dzieciatko to pod hoinke :)

Gość gość
tu szukasz pomocy, a wcześniej ciężko było pomysleć i poczytać ? dupa Cię swędziała ? no to nie żal mi Ciebie będzie jak będziesz miała dziecko....... Taki dostęp do informcji, a tu kwitnie średniowiecze !

Gość gość
jestem facetem i do głowy by mi nie przyszło nie użyć prezerwatywy !! i co ? straciłby przez prezerwatywe doznania ? Jakie Wy jesteście głupie :P Szukaj adwokata by załatwił Ci dobre alimenty :)

Gość gość
A gdzie ja napisałam, ze nie chcemy dzieciątka? Właśnie dlatego specjalnie nie uważamy, bo już jesteśmy na nie gotowi, choć też jeszcze nie staramy się na całego. Ale jeśli się pojawi to będziemy bardzo szczęśliwi. W ciążę jednak nie zachodzi się tak łatwo stąd moje pytanie czy komuś w takich warunkach się udało.

Gość gość
zadziwia mnie jadowitość tego forum... gość z musisz być nieźle sfrustrowany życiem pisząc takie komentarze. Autorko, ja zaszłam w ciążę w podobny sposób będąc w 9 dniu cyklu :)

Gość gość
zapomnij o dniach mysl tylko o nocach ;-)

Gość gość
Na pewno nie ma żadnych objawów ciążowych na drugi dzien po stosunku, no luuuudzieeeee....:-o

Gość gość
Ból podbrzusza może świadczyć o owulacji i to miałam na myśli...

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę przez stosunek przerywany w 12 dniu cyklu. Powodzenia :)