Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaela

czego sie moge spodziewac?

Polecane posty

Gość Ciekawaela

Witam. Kochałam sie z faceta 15 sierpnia bez zabezpieczenia ale nie skończył we mnie. tydzień później dostałam okresu ale jak zawsze mialam 4-5 dni to ten juz 3 sie skończył i był skąpym okresem. Od mniej więcej 1,5 tygodnia mam ból piersi głównie a czasem mam wrażenie jakby ktos mi poprostu rwał sutki :) do tego śluz przezroczysty i lepiący i dużo go jest. Do okresu około tygodnia lub półtora. W sumie wypada na 19 wrzesnia a zawsze mam jak w zegarku. Cykle mam 28 dni wiec czy to poprostu teraz wypada owulacja? A dodam ze jakies tydzień temu przed wspomnianym śluzem miałam taki ciemnobrazowy

Gość ciekawaela
Dodam jeszcze ze od 2 dni meczy mnie zgaga choc pewnie to za wcześnie na objaw ciąży co nie?:)

Gość ciekawaela
Odpowie mi ktos?

Gość gość
Zrób test.

Gość ciekawaela
No tak tesst ale mogę dopiero za tydzień zrobić w sumie półtora. W sumie mysle ze tyle do okresu to może byc tylko owu

Gość ciekawaela
Sorry nie za tydzień tylko w sobotę gdzies

Gość gość
Skoro okres ma być w sobotę to nie możesz mieć teraz owulacji.

Gość ciekawaela
Pomyliłam się w kalendarzu bo się znacznik przelozyl na tydzien wcześniej. To w takim razie to oznaki okresu dziekuje juz sama doszłam do tego bez pomocy Waszej

Gość gość
zamiast z kalendarza zacznij korzystać może z mikroskopu owulacyjnego. wtedy na pewno się nie pomylisz, będziesz mieć wszystko czarno na białym. z własnego doświadczenia mogę polecić afrodytę.