Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx_35

matka mojej dziewczyny...

Polecane posty

Gość xxx_35

od jakiegos czasu mieszka z nami matka mojej dziewczyny. zauwazylem ze patrzy na mnie dziwnie. chodzi za mna po pokoju jest mila i pokazuje mi dosc odwazne swoje sesje zdjeciowe. ostatnio jak cwiczylem na silowni na gorze przysza do mnie i dotykajac mnie (niby sprawdzala miesnie) strasznie mnie podniecia widziala to bo przez dresy widac bylo....nie wiem...ale chyba to kwestia czasu....

Gość gość
Dziecko, śnij dalej to może wytryśniesz i ci ulży.

Gość gość
Trzeba było jej powiedzieć: widzisz stara co narobiłaś?

Gość azor
Ja bym chciał taka resciowa jak by dziewczyny nie było to bym matkę posowal

najlepsze ze ona ma meza. poczciwy dobrze prowadzacy sie czlowiek. nie rozumiem takich kobiet czego one chca...

Gość gość
Jest prawdziwa kobieta a maz ha nie zadowala w lozku.Znam gdzie chlopak rznal matke i corke ale za pozwoleniem dziewczyny.Obie byl wstanie zaspokoic seksualnie dobry ogier. Ty nie wiadomo czy bys byl wstanie zaspokoic obie na raz?

przemilcze ten fakt bo niby po co wybiegac w dalekie fantazje...moja jest zbyt romantyczna na takie zestawienie...teraz napewno nie zasne!

Gość gość
Mam ponad 20 letnią córkę, przy tym wiem,że podobam się jej rówieśnikom. Ale wiem jeszcze jedno...NIGDY nie tknelabym mężczyzny mojego dziecka. Tak nie postępuje normalna matka..

Gość azor
XXXV 35 a czemu nie zasniesz

Gość gość
pewnie,każdy tylko nie ten którego kocha córka,tak robią wywłoki

Gość gość
Wywloka to za delikatne określenie...Krzywdzić ukochaną osobę? Rywalizować z nią!?Chore...

Gość gość
najpierw szał macicy żeby dzieciaka rodzić mamusiowate świrowanie ,a potem wyłazi jaka to miłośc matki i czym to było od początku,czysty instynkt i w rodzeniu i w chcicy na jej chłopa potem :-) i tak do końca

Gość gość
na mnie zawsze lecieli tatusiowe moich facetów ,nigdy nie skorzystałam ,więc płeć nie gra roli

Gość gość
Seks z tesciem trafil sie kolezance i nakryl ich maz.Co ciekawego dolaczyl do tego seksu i czesciej go uprawiaja lecz zawsze przy udziale meza.Do tego sie chwalila ze tesc duzo od niej starszy zadbany i do tego super zaspokaja ja ma po dwa orgazmy nie to co z mezem ledwo jeden czasami wcale.

Gość Stary Wujo
xxx! Jak ją odtrącisz - masz wroga. Po prostu masz ją wygrzmocić jak ostatnia sukę! Ostro, wulgarnie mechanicznie. Jak tego potrzebuje to niech ma! Tylko aaaaabsolutna dyskrecja. Będzie słodką mamusią co ma doskonały kontakt z kandydatem na zięcia. Dla córeczki jeszcze trochę zostanie. Na forach w o2 jest sporo w temacie "teściowa" Oj dzieje się! Nie ty jeden

Gość gość
tak faceci jak się starzeją robią się ohydni w środku,młody to ma jeszcze jakieś refleksje i myśli co robić a staruch to już mózg wyjałowiony,nie pierwszy raz się z tym spotykam,najbardziej lubię młodych ludzi nie zepsutych jeszcze

wiecie ze od wczoraj cwiczy ze mna na silowni. jestem w szoku ze mojej dziewczynie sie nie chce a duzo starsza matke ciagnie do wysilku. nawet moja nie wejdzie na gore biernie popatrzyc pogadac jakby nie widzi ze jej matka oficjanie mnie uwodzi...

z kazdym dniem sytuacja nabiera na sile. dzis koniecznie musiala podotykac moj tatuaz. a ze jest w miejscu dosc intymnym szybko wywolala aktywnosc...widzac ze zareagowalem zapytala czy M. (corka) tez wywoluje u mnie podobne podniecenie...powiedzialem ze wole zachowac to dla siebie...

Gość gość
Ale Ty się chwalisz, czy żalisz? Bo czytam, czytam i sam już nie wiem, czego Ty chcesz od życia? Jakiej porady oczekujesz? Chcesz ją bzyknąć, to zrób to, zanim się zestarzejecie, nie chcesz, to nie utrzymuj takich kontaktów. Powiedz: "mamuśka do garów!" i koniec tematu.

Gość gość
banalny fetysz i banalna opowiesc jestes za glupi na dobre prowo to juz bylo grane kilkadziesiat razy co najmniej