Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowlę krzyczy szczęśliwe

Polecane posty

Gość gość

forumowiczki, poradzcie, to moja pierwsza pociecha, córka ma niespełna 6 miesięcy, od 2 miesięcy cały czas krzyczy, z czego ma wielką radość! to nie jest płącz, tylko krzyk, bawi się - krzyczy, leży - krzyczy, turla się - krzyczy, buja się na bujaczku - krzyczy! co podchodzę, mówię, uspokajam cieszy się swoim krzykiem. Uspokaja się tylko jak włożę ją do krzesełka do karmienia, wtedy wszystko widzi, obserwuje i jest spokój, ale nie może tam długo siedzieć bo sama jeszcze nie siedzi. Nosić też jej długo nie mogę no bo swoje waży a i w domu coś zrobić trzeba. Pediatra mówiła, że to normalne, że ćwiczy swój głos, swoje możliwości, że wydawane dźwięki bardzo ją cieszą itd. ... ale ja mam dość juztego krzyku :( też tak miałyście?

Gość gość
Polecam śliski kocyk.... Normalna jesteś?

Gość gość
minie jak mala zacznie mowic, musisz przeczekac

Gość gość
spokojnie, moje dzieci tez tak mialy, jeden syn nawet tak piszczal, ze uszy bolaly, minelo jak zaczeli mowic

Gość gość
moje blizniaczki sa na tym samym etapie, mam w domu podwojny krzyk ;) nawet spokojnie do wc nie zawsze udaje mi sie pojsc bo krzyk co nie miara :D

Gość gość
zwraca na siebie uwage, normalne

Gość gość
skoro masz pewnosc ze nic ja nie boli, bo sama mowisz ze sie cieszy, to znaczy ze cwiczy swoje mozliwosci :)) minie, jak kazdy etap :) moj mial etap na piski i plucie, tez minelo :D

Gość gość
oj jak sobie przypomne jak moj krzyczal ... az plakalam z bezsilnosci czasami, a on sie smial po krzyku

Gość gość
ja uwielbiam jak moja mala krzyczy. jak widze jak ja to cieszy...

Gość gość
O matko a z czego tu się cieszyc

Gość gość
z tego ze moje dziecko jest szczesliwe...

Gość gość
Mój jak miał mniej niż pół roku odkrył, że potrafi piszczeć. Robił to bez przerwy a ja to uwielbiałam :) np. Leżał godzinę na macie, ciągnął za zabawki i na zmianę śmiał się i piszczał. Taką miał radochę :)

Gość gość
Mój krzyczy i piszczy od 2 tygodni, non stop, o pluciu juz zapomnial :D ma 5 miesiecy

Gość gość
to normalne,moja bratanica zaczela tak krzyczec tez w mniej wiecej w tym wieku. teraz ma 18m i dalej sie drze. slychac ja juz z daleka. w kosciele nie ma drugiego tak rozdatego dziecka. jest zdrowa,szczesliwa to najwazniejsze.

Gość gość
moj mial tak samo, ale zauwazylam, ze jak posmarowalam mu dziasla zelem na zabkowanie to sie wyciszal, zobacz, moze u Ciebie tez to podziala

Gość gość
Moje dzieci tez krzyczały a nawet wrzeszczaly :) trwalo to jakieś 3-4 miesiące zanim nie zaczely raczkowac