Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filomena1992

nie ma tematu

Polecane posty

Gość gość
Najprościej i bez pytań "jak to się robi?", to zrobi się dziecko, a potem to .... Wulgarnie, ale dobitnie i zgodnie ze stanem faktycznym ocenił sytuacje przedmówca.

Gość gość
nie mów mi wcale bo mnie też zaraz szlag trafia, koleżaneczki i koleżanczeki tylko to sie liczy i ich opinia - "no bo przecież nie moge byc gorsza od koleżaneczek i moje dziecko tez nie moze byc gorsze od ich dzieci" :o

Gość gość
sama jesteś patologią, jak ci ktoś prawde wygarnął to nagle wielkie oburzenie, idź stąd i nie wracaj bo jak sie wkurze to tak zamieszam ze ci to dziecko raz dwa odbiorą niedobra patologiczna matko

Gość gość
Twoje dziecko może nie być takie jak koleżanek. I co, wyrzucisz je ?

nie sadzam dziecka na siłe!!! sama się podciaga i nic wiecej!! odrazu kłade ją spowrotem bo traci równowage!!! sama ciagle podnosi główkę i wyciaga do mnie rączki. dlatego pytam się czy to normalne.

Gość gość
nie patrz się na koleżanki mamusio za dyche :o

nieee ja mojej coreczki nie porownuje tylko one mnie sie pytaly ze czemu tak ze powinnam isc z nia na rehabilitacje czy cos tam... dlatego zalozylam ten watek

Gość gość
no czyli tak czy siak jesteś podatna na sugestie koleżanek a co koleżaneczki powiedzą to święte :D Jezuu żebym ja nigdy nie trafił na taką pustą i nieodpowiedzialną, podatną na manipulacje dziewczyne, chroń mnie przed tym

Gość gość
Oczywiście,że nadrobi, tzn. trochę później, ale będzie siedzieć:) Każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Ja mam dwóch synów i pierwszy zaczął chodzić, gdy miał 11 mies, a młodszy 15 i nigdy nie pomyślałam, że młodszy jest jakiś zaburzony ;)

Gość gość
Jeśli uważasz, że coś jest nie tak, to do lekarza z dzieckiem, PUSTAKU. Forum ma ci zbadać dziecko!

wlasnie znalazlam taki sam wątek na kafeterii i są różne opinie ale wnioskuje ze moja córka ma czas jeszcze i to sporo. zamykam temat.

a propo niektórzy ludzie mnie denerwują, np. sąsiadki- podchodzą do wózka(gondoli) i się czepiają np. o boooze biedne dziecko, a to już nie pora na spacerówkę? :/ wredne babsztyle

Gość gość
Jeśli tak bardzo wierzysz w opinie innych, to ja ci mówię dziewczyno, CIEBIE NIE MA!