Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paszczurek222

jem sobie kfc i mc donald i pizzunie a wy sie katujcie

Polecane posty

Gość paszczurek222

hehe i ma gdzieś te dietki.

Gość pauliooo
ja też właśnie pije sobie piwko i jem chipsy i zaraz pojde po kebaba

Gość gość
a ja jem chinolka i zaraz będę żarła lody czekoladowe a wieczorem pije sobie winko albo jakiś drink .tez mam gdzie te diety raz się zyje

Gość gość
Kto się katuje ten się katuje :P. A jak ktoś alkoholu nie pije i chipsów nie lubi???

Gość gość
ja jem sobie ciasto i tez się nie odchudzam chodz mam z czego i fajna pogoda wiec sobie kupialam kilka piwek

Gość gość
A zamiast kfc czymc czy pizzy wole pysznego łososia z Agrilla. Alkoholu nie znoszę :P

Gość dadiii
ja powiem wam ze mi tez już wisi te odchudzanie i jej makaron z tłustym sosem

Gość gość
ja pije wódke :)

Gość gość
A ja sobie kulturalnie pociągam ekskluzywną whisky. Do wieczora się ubzdryngolę ale w zapasie mam jeszcze jedną flaszkę więc na dziś starczy.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość realista
Pewnie,żyj tak dalej... w końcu zdrowie przede wszystkim co nie? A z nas osób, które jak ja walczyły z nadwagą możesz się śmiać, nie mniej sam kiedyś dojdziesz do etapu swojego życia, że żaden foreverslim ani inny środek ci już nie pomoże i będzie konieczna operacja, o ile do niej dożyjesz... I tu jest różnica pomiędzy nami, że jest większe prawdopodobieństwo, że to my będziemy patrzeć na twój grób, a nie odwrotnie....

Gość gość
a ja się nie katuje, ja jem warzywa bo lubię :) a kfc i mcD to sztuczne nie smaczne i chemiczne jedzenie, że nawet jakbym nie była diecie to bym tego nigdy nie jadła

Gość gość
no ja tez kocham pizze i kebaby

Gość gość
nie wiecie jak smakuje prawdzie jedzenie, te kebaby i pizze smakują tak samo benzoesanem sodu

Gość gość
ja tez jem pizze

Gość wina802
Jakie katujecie ;) ja jestem na diecie ale pozwalam sobie na pizze czy mc donald;) więc nie mów,że bycie na diecie to męczarnia;) ja dołączyłam również African Mango http://szczupla-kobieta.pl i tak sobie chudnę!