Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podejść do dziewczyny na ulicy?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie jak podejść do jakiejkolwiek dziewczyny na ulicy w mieście?? i zagadać :)

Gość gość
normalnie: "hej, sory nie wiesz moze która godzina bo zapomniałem zegarka, telefon też w domu został..." i już sie kręci, potem zachaczasz o coś innego i gadka już leci sama

Gość gość
tyle że ja chciałbym jakoś ją zatrzymać przy sobie :) żeby od razu ode mnie nie uciekła :)

Gość gość
podejdź i zapytaj o czas potem zmień temat na inny że coś ci się w niej podoba a potem już poleci .. :)

Gość gość
jeśli nie jesteś jakoś super przystojny to przykro mi ale takie zagadywanie na ulicy nic ci nie da a jeszcze dzieczyna się poczuje osaczona. Wiem, okrutne ,ale prawdziwe. Raczej nie przekonasz jej w 5 minutowej rozmowie do tego jaki to jesteś super dowcipny i miły

Gość gość
wiele razy się do mnie dziewczyny uśmiechały :-)

Gość gość
Jeżeli pytasz o takie porady tutaj znaczy to że nie masz kompletnie pojęcia o podrywaniu kobiet tym bardziej na ulicy.Podam ci na swoim przykładzie że podchodziłem normalnie i waliłem prosto z mostu że mnie się bardzo podoba i chciałbym ją poznać.Mówiłem że nie mam teraz wiele czasu,brałem numer telefonu i ustawiałem się na weekend w pubie.Moim zdaniem do takich sposobów podrywu trzeba mieć wygląd i odpowiednią rozmowę(naturalną-nie wymuszoną).

Gość gość
to znaczy że jesteś przystojny

Gość gość
wiesz co : wiele razy to dziewczyny mówiły mi że jestem przystojny