Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łysy facet z brodą

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest łysy, tzn. ja pojawiła się łysina to zaczął golić się na 0 i w sumie mu to bardzo pasuje, ma dobra sylwetkę, fajnie się ubiera- sportowa elegancja, ale teraz wymyślił sobie, że zapuszcza brodę, bo to modne. Ja mam raczej mieszane uczucia, jakoś nie pasuje mi łysy z brodą. A wy co sądzicie?

Gość gość
ze słabo to wygalda bleeee

Gość gość
jesli mu pasuje lysina to dlaczego nie ? lepiej tak niz zakrywanie plackow zapozyczona grzywka :) co do brody - NIE NIE NIE ,

Gość gość
na wlaśnie ja też myślę, że broda nie, ale on się uparł. Na razie po kilku dniach wygląda jak żul, ale mówi, że to okres przejściowy. ;/

Gość gość
naprawde, malo ktoremu mezczyznie pasuje broda. Troche to dziwne, ze maz taki modnis

Gość gość
a co w tym dziwnego? Akurat pomysłu brody nie popieram, ale nie widzę nic złego w tym, że facet dba o siebie i chce dobrze wyglądać.

Gość gość
Zależy jakie ma rysy twarzy, znam takich którym lepiej z brodą niż bez niej. Co do męża- daj mu zapuścić jak bardzo chce, ogolić zawsze można przecież. Chociaż ja przyznaję że też nie lubię swojego z brodą (wygląda ok ale po prostu nie lubię zarostu na twarzy bo ma strasznie twardy), powiedziałam że w takim razie ja sobie dredy zrobię (zawsze chciałam a wiem że jemu się nie podobają), bo albo bierzemy poprawkę na wrażenia estetyczne i upodobania partnera, albo róbta co chceta.

Gość gość
chore baby już będą doszukiwać sie podtekstu, dlaczego Twoj mąz dba o siebie, nie zdziwię sie ze beda go oskarżać ze ma kochanke haha

Gość gość
albo gej hehe

Gość gość
jeśli wygląda jak Ragnar to niech zapuszcza brodę. Nie podobają mi się łysi:(

Gość dziki gon
Brody są świetne i pasują prawie każdemu facetowi. Moim zdaniem dodają im męskości. Łysy facet z brodą czemu nie :-)

Gość gość
przesadnie dbajacy o siebie facet, podarzajacy za moda ? nieee

Gość gość
moim zdaniem brody są sexy! śmieszy mnie cała ta dyskusja. jedni będą mówić, że broda to przejaw niechlujstwa, inni, że nadmiernego dbania o siebie. nikomu nie dogodzisz! w każdym razie, moim zdaniem, jeśli broda, to na pewno zadbana, dobrze zapuszczana, według planu - tu jest nawet artykuł na ten temat https://www.manabri.pl/blog-zapuszczanie-brody-1 ;)

Gość Broda jest dla dorosłych
Trudno, żeby dziewczynce podobał się pan z brodą, jak jej ojciec. Malolatki wolą dzieciaków-lalusiów. Brodaci podobają się kobietom tak 35+