Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor ścian do mebli?

Polecane posty

Gość gość

Otóż, mój pokój był remontowany w 2008 roku jak miałam 8 lat. Już mam 15, więc jak każdy nastolatek chcę zmian w pokoju. Na zmianę mebli nie ma zbytnio szansy... Ścianka meblowa (szafa, komoda, biurko, szafka i nakastlik) koloru jasno brązowego (blady) z niebieskim. Dotychczas kolor ścian do blady zielony, seledynowy. Sufit biały z takich paneli, podłoga ciemna. Już niebawem będę miała łóżko-sofa składana jak fotel + mała ława. Już teraz muszę wybrać kolor ścian. Co doradzacie do tej ścianki meblowej? Żółty...? :/ Chciałam grafitti na bocznych ale nie ma nikogo w okolicy co by to zrobił...

Gość gość
Nie ma większej wiochy niż kasetony (panele jak je nazwałaś) nad głową. Zerwij to. Sprawdź czy przez niechlujność wujka Tadka który je montował nie wyhodowałaś jakichś nowych, nieznanych nauce organizmów i wróć.

Do takiego zestawu polecam intuicję i jedwabny popiel. Dwa kolory we wnętrzu zdynamizują przestrzeń i nadadzą jej ciekawego charakteru. Odcienie szarości stonują całość aranżacji i wpuszczą do niej trochę powiewu „świeżości” :) Dodatkowo takim zabiegiem rozjaśnisz i optycznie powiększysz pokój. Intensywną barwę możesz przemycić w dodatkach ;) Pozdrawiam!

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Do takich mebli będzie pasował jakiś chłodny niebieski. Skoro te meble masz z niebieskim. Ewentualnie możesz sobie zawsze meble jakoś przemalować. To chyba nie jest jakiś wielki problem. Na twoim miejscu namówiłabym jeszcze rodziców na nową kanapę (np. http://www.ramaro.pl/denim/aston4.html) w takim młodzieżowym stylu.