Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna chce mnie zostawić...

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam problem...Jestam z dziewczyną trzy lata ,ostatnio coś sie popsuło miedzy nami i ona chce sie rozstać sam jej do końca nie rozumiem o co jej chodzi.Mówi ze chce odpocząć odemnie,skarzy sie ze nie pozwalam jej spotykac sie ze znajomymi...a tak naprawde kilka razy tygodniowo widzi sie z nimi a mnie to denerwuje bo wiecej sie z nimi widzi niz ze mną...widzimy sie co tydzien i to kilka godzin tylko...mam stresową pracę moze to wpływać na nasz związek? Sam nie wiem co mam myśleć,zrobić,chciałbym z nią być ,ozenić sie z nią...ale w jej głowie tylko znajomi,zero myśli na przyszłość...zostawić ją? ale szoda mi tych trzech lat,tyle nie zapomnianych chwil...co mam zrobić poradcie mi?!!

Myślę że szkoda było by tak zmarnować te trzy lata które jesteś ze swoją dziewczyną przez ten czas na pewno macie dużo wspólnych wspomnień dużo o sobie wiecie, myślę że powinieneś z nią szczerze porozmawiać nie zabraniać jej kontaktu ze znajomymi bo z własnego doświadczenia wiem że to nie jest fajne jak chłopak zabrania dziewczynie wyjść porozmawiać z przyjaciółmi nie każda dziewczyna lubi być ograniczana także w tym względzie bez przesady, porozmawiaj z nią o tym co ci przeszkadza że spędzacie mało czasu razem że chciałbyś żeby poświęciła więcej czasu tobie a nie znajomym ale niczego jej nie zabraniaj niech sama zdecyduje co dla niej jest ważniejsze to tylko moja rada zrobisz jak zechcesz Powodzenia :)

Gość gość
Pogódź się z tym że już nie jesteś w jej życiu najważniejszy i niedługo znajdzie się ktoś dużo lepszy i ciekawszy niż ty.

Gość gość
A co to w ogóle jest zabraniać komuś spotykać się z kim chce bo ty się nudzisz? Zajmij się czymś pożytecznym w tym czasie. Daj kobiecie od siebie odpocząć i nie zabawiaj się w oplatającego bluszcza bo to też może być uciążliwe. Przyjmij też do wiadomości, że nikt nie jest czyjąś własnością, nawet po ślubie. To nie przedmiot, a człowiek, pozwól więc temu człowiekowi, żyć jak chce i spotykać się z kim chce. Ty masz swoje życie, ona ma swoje.