Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupio to bedzie jak dam swoja wedline i ser do przedszkola?

Polecane posty

Gość gość

Dzieci maja godzien na śniadanie jakaś zupę mleczna plus kanapki. Córka je kanapki tylko z jedna stojaka wedlina, a tam podaja jakieś sopockie . Podobnie z serem. Nie powinnam jej dać swoich kanapek lub wędliny by nauczycielki zrobiły, prawda? Wiem, że by się zgodziły, ale może inne dzieci widząc ze ona ma cos innego...

Gość gość
Dziecko w przedszkolu próbuje nowych smaków i przy innych dzieciach chetniej zje nowe rzeczy. Nie dawaj zobaczysz w końcu polubi i wyjdzie jej to tylko na dobre

Gość gość
Haha sanepid miwi ci to cos? Myslisz ze panie moga podac wynalazki mamy? Ogarnij sie kobieto hehe

Gość gość
Chodzi 3 miesiace i je chleb z masłem...

Gość gość
Ojoj jasnie krolewna je chleb z maslem? Idz z tym serem swoim niech cie panie wysmieja e twarz

Gość gość
nie zbiednieje,w domu ją ,dopasiesz''

Gość gość
po co chcesz dawać kanapki ? niech córka próbuje innych rzeczy, nie przyzwyczajaj jej że mamusia zawsze da wszystko to co ona lubi życie jest ciężkie poza tym dziecko szybko się dostosuje , raz drugi nie zje , a za 3 razem sama powie co jadła i że było bardzo dobre

Gość gość
Moja córka dopiero koło maja po prawie calym roku przekonala sie do wędliny z pomidorem i masy innych rzeczy. Tez sciagala z kanapki i jadla tylko z masłem w końcu przypasowalo i teraz juz je

Gość gość
Glodu tym dzieciom brakuje. Pracuje na stoisku wedliniarskim i przychodza takie mamuski, jeszcze daja dzieciakowi wybor, a dziecko kreci nosem, nie to, nie tamto. Kolejne chca tylko jednolita wedline, bez zadnej plamki, bo dzidzia nie tknie. Jedna kobieta kupuje tylko krakowska dla synia nastolatka i gdy raz tej wedliny nie bylo, o malo spazmow przy ladzie nie dostala, ze jak to, ze synio tylko to je i co ona teraz ma kupic.

Gość gość
Autorko nie histeryzuj . Nie zje z wędlina to niech młoda je z samym masłem . Korona jej z glowy nie spadnie .

Gość gość
to daj jej przed wyjściem do przedszkola ta kanapkę niech zje w domu, a w przedszkolu chlebem z masłem może poprawić dzieci musza uczyć się nowych smaków, przez takie zachciewajki jesteśmy my ud***eni, bo jak zabraknie to masakra i siwe włosy od razu i dzieci są przeświadczone, ze tylko ich na wierzchu a przecież nie o to w życiu chodzi

Gość gość
moja szwagierka nosiła dzieciom swoje jedzenie do przedszkola bo miały alergię

Gość gość
Co innego alergia co innego kaprysy Wiadomo ze kazda mama chce jak najlepiej ale bez jaj zeby kanapki dawac do przedszkola skoro sa i wszyscy inni jedza

Gość gość
Do głowy by mi to nie przyszło, choć mój syn też miał tendencje do wybrzydzania. A nagle w przedszkolu się okazało, że je i pierogi i naleśniki i barszcz ukraiński... nawet rzodkiewki i pomidory przestały go przerażać ;)

Gość gość
Moja córka też wybrzydzała a odkąd poszła do przedszkola to i brokuły uwielbia i zupę mleczną na śniadanie zje, marchewki, kanapki z pomidorem. dzieci widza, że inne dzieciaki jedza to same tez jedzą:)