Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2015 Witam Od ponad kilkunastu lat zajmuję się Ezoteryką przez co pomagam wszystkim praktycznie wszystkim zgłaszającym się do mnie osobom. Jeśli również potrzebujesz doradztwa duchowego a co najważniejsze profesjonalnego i indywidualnego podejścia do każdego problemu zapraszam do zapoznania się z moją ofertą Oferuję: - Pełne doradztwo w sferze życiowej realizowane za pomocą kart Tarota (nielimitowana ilość pytań) - Jasnowidzenie - Skale Astralne Zakres usług energetyczno-duchowych: - Wykonywanie profesjonalnych rytuałów w sferze miłosnej (Spętanie, Klątwa Miłosna) - Pełne Oczyszczanie Energetyczne oraz Tarcza Ochronna od wszelkiego pecha - Odczynianie Klątw i Uroków - Oczyszczanie przestrzeni życiowej - Rozbudzanie zdolnośc***arapsychicznych - Odprowadzanie Dusz (tylko dla zdecydowanych osób) Posiadam również wysokie kwalifikacje ze strony psychologicznej przez co żaden szczegół nie umknie mojej uwadze wpływając pozytywnie na jakość wykonywanych dla Państwa usług. Całkowicie bezpłatne doradztwo psychologiczne na wybrany przez klienta temat Zapewniam również pełną anonimowość oraz profesjonalne podejście do powierzonego mi zadania, zaufanie jest dla mnie zawsze na pierwszym miejscu przez co każdego dnia robię co w mojej mocy aby było ono stale pielęgnowane Serdecznie zapraszam do korespondencji oraz zapoznanie się z moją oficjalną stroną internetową gdzie znajdują się dodatkowe informacje oraz formularz kontaktowy, gwarantuję indywidualne podejście do każdej sprawy Wróżbita Korneliusz (wrozbita.korneliusz@opoczta.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach