Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie ze mna dzieje?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Okres dostalam 28.08-2.09 normalny tzn ani nie byl skapy ani jakos nie krwawilam strasznie, co do terminu to tak raczej normalnie, chodz ciezko stwierdzic bo roznie to u mnie z nim bywa zwlaszcza ze od ponad 2 miesiecy jestem w szkocjii i dziala na mnie szczegolnie ta zmiana strefy czasowej ale raczej na plus bo o dziwo jest bardziej regularny. Ale chodzi mi o to ze, 8.09 kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczeń i to nie raz tylko pare razy a wedlug mojego kalendarzyka moglby to byc najbardziej plodny dzien. Popołudniu dostalam znowu okres czyli 9.09 a przeciez 2 mi się skonczyl i trwa do teraz czyli juz mam ponad tydzień gdzie zawsze mialam max 5-6 dni i na poczatku strasznie krwawilam. Nie moge znalezc nigdzie odpowiedzi na moje pytanie wiec licze ze ktos mi powie co mi jest.

Gość gość
Idź do lekarza. To nie brzmi dobrze. Nie wiem, jak się załatwia wizyty za granicą, ale na pewno jakoś się da.

Gość gość
kalendarzyka? kalendarzyk to przezytek i nie jest skuteczny. duzo lepsze do wyznaczania faz cyklu są mikroskopy owulacyjne albo komputery cyklu.

Gość gość
zgadzam sie, mikroskop owulacyjny jest bardzo pomocny. sama używam afrodyty i dzięki temu znacznie lepiej poznałam swoje cykle.