Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałam faceta karła

Polecane posty

Gość gość
Nie dość ze karzeł to jeszcze jakiś niezrownowazony psychicznie, wiej dziewczyno od niego jak najdalej !

12:58-Dobrze,że ty jesteś w pełni zrównoważona psychicznie.Co prawda zapewne jestem wyższy od gościa o jakieś 60-70 cm ,ale nie czuję się specjalnie lepszy od niego :).A ty od razu,że gościu jest niezrównoważony psychicznie.Typ się załamał i można go zrozumieć :).

Gość gość
Autorka do nacjonalista1995 - tak masz rację, nikt nie ma prawa czuć się się lepszym od takich ludzi ale niestety w naszym społeczeństwie tak jest... szkoda mi bo strasznie, nawet się zastanawiam czy nie ciągnąć tego po prostu z litości ale to bez sensu... może to egoistyczne z mojej strony ale przecież też mam prawo wyboru, bo kalectwo to nie niedopasowany kolor włosów czy Lysina ale jednak choroba która ciągnie za sobą dużo ograniczeń ,zarówno dla chorego jak i jego partnera.. I czuję się też trochę nie fair,że on tak zareagował jakby nie dając mi wyboru...- strasząc ze skończy ze sobą...

Rozumiem Cię i jego jednocześnie :).Myślę,że reakcja gościa to nie jest zwykłe wymuszanie i faktycznie się męczy,z drugiej jednak,jak on sobie wyobraża seks z Tobą?Nie można tutaj krytykować ani jego,ani Ciebie(wpieprzyłaś się w bagno nieświadomie).No chyba ,że faktycznie to jest taka opcja,że Cię tylko testuje a w rzeczywistości jest wysokim,dobrze zbudowanym gościem,wtedy dopiero byłyby jaja :D.

Gość gośćasddgfghf53453
On powinien Ci to powiedzieć na samym początku, nie obwiniaj się, bo to jego wina a nie Twoja :)

Gość gość
Też tak sądzę ze nie jest to moja wina bo nie dawalam mu żadnych zludnych nadziei na cokolwiek. No ale to nie zmienia faktu, że jest mi go cholernie szkoda i jednak siedzi ze mnie jakieś poczucie winy... do nacjonalista1995 nie nie, koleś na 100% jest Karlem bo pokazał mi się na Skype ... wcześniej pokazywał mi zdjęcie jedynie swojej twarzy... właśnie nie wiem, ale przypuszczam ze jest strasznie napalona A mi się to w głowie nie mieści.. miAŁbym wrażenie ze robię to z małym dzieckiem A to przecież okropne i niedorzeczne .. Nie wiem co to będzie póki co ostudzilam jego emocje bo potrafię być przekonywujaca ale wiem ze on tak łatwo nie odpuści ; (((

Gość gość
Napalony* sorki, słownik sam mi poprawia słowa.