Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyrabiam juz z tym! problem z piersiami, pomozcie!

Polecane posty

Gość gość

Mam klopot. jestem w ciazy (37 tc). Do 4 mc piersi mi urosły az o 2 rozmiary (75E). Teraz zaczęły znów rosnąć.. Aktualnie jest już tego samego modelu 75G.. boje sie kupic stanik do karmienia bo nie wiem kiedy przestana rosnac.. ;( Zalamuje sie po prostu

Gość gość
Kup stanik tydzien, dwa po porodzie, bo jak piersi zaczna produkowac pokarm, urosna Ci jeszcze bardziej.

Gość gość
no wlasnie :( a do szpitala co mam miec? Zadnego stanika? a co z wkladkami?:?/

Gość gość
Może sportowy stanik? Bez fiszbin i usztywniaczy. Ja taki używałam w domu po porodzie przy karmieniu. Zwłaszcza w nocy był wygodny a i pierś łatwiej wyjąć.

Gość gość
zazdroszcze ja mialam zawsze miseczke A i nawet w ciazy moje piersi sie nie ruszyly

Gość gość
pociesze Cie droga kolezanko, bo jaj mam 75G na codzien:-/ (a jestem raczej drobna) a i ten jest na styk, w ciazy i przy karmieniu nosilam modele sporotowe, tylko, ze bawelniane, nic sztucznego

Gość gość
No boje sie ze po ciazy bede miala tez wielkie doje :( Nie wiem co robic :( Niesttey staniki sportowe jak sa dobre pod biustem to w piersiach za male :( tak mi sciskaja ze mi siara leci jeszcze czesciej. w domu nie ma klopotu - chodze bez stanika, moj facet sie cieszy jak dziecko, ale jak wychodze to niestety staniki aktualnie za male :(

Gość gość
Kup teraz do szpitala jakis tani rozciagliwy, tak zebys mogla wkladki nosic w szpitalu i ten tydzie, dwa po porodzie. Pozniej jak sie unormuje kup juz cos lepszego dopasowanego. Wczesniej kupowac cos dobrego to strata pieniedzy, nie wiadomo o ile jeszcze ci sie piersi powieksza. Mi skoczyly o dwa numery jak karmilam.

Gość gość
chociaz po domu bez stanika z takimi napompowanymi cyckami? robisz sobie wielka krzywde, one sie rozciagnal pod wplywem ciezaru. bedzie placz i lament, gdy zniknie pokarm, a cycki do pepka beda wisialy. w czasie ciazy i karmienia, szczegolnie kiedy piersi bardzo urosly, trzeba szczegolnie dbac o biustonosze. noc jakie chce zwykle czy sportowe, ale musi byc podtrzymanie!

Gość gość
"75G na codzien:-/ (a jestem raczej drobna)" drobne dziewczyny mają obwód 60, a nie 75

Gość gość
No ja w ciazy mam 75 pod biustem.. A w brzuchu w 37 tc mam AZ 90 cm.

Gość gość
WIesz, jakie firmy angielskie c***asują? To kup na ebayu najtańsze modele z nich, nawet używki, w 3-4 rozmiarach na przód. Dasz grosze (można znaleźć za kika funtów z przesyłką), jak zaczniesz karmić to przerabiasz na "karmniki" (łatwizna). A jak się laktacja ustabilizuje to dpiero kupujesz następne. Ja tak zrobiłam i wykpiłam się z całą zmianą rozmiarów (z 65E na 65H w nawale - rozmiarówka ang. czyli 5 misek więcej) w granicach 300 zł ;)