Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EweMajk

Szkoła Policealna...

Polecane posty

Cześć wszystkim. Właśnie zapisuje się do Szkoły Policealnej. Nie są to oczywiscie typowe studia typu Uniwersytet itp - każdy o tym wie. Nie dostaje tam statusu studenta , lecz słuchacza. Zapytałam się "czym to się różni", podobno praktycznie niczym. A co z ubezpieczeniem. Osoba w sekretariacie oznajmiła mi, że dostane zaświadczenia Krus, Zus ... itp. Ale co ja mam z tym zrobić ? Jeżeli nawet bym dostała zaswiadczenie ZUS, to mam je zanieść do ich siedziby i nagle będę miała ubezpieczenie szkolne ? Nie rozumiem tego. Jeżeli ktoś jest po takiej szkole, proszę o informacje jak to wyglada z tymi zaswiadczeniami zdrowotnymi. Pytanie jeszcze jedno > jako nie student a słuchacz, normalnie są zniżki -50% ?

Gość NOVA Centrum Edukacyjne LUBLIN
NOVA Centrum Edukacyjne Oddział Lublin zaprasza do zapisu. Rekrutacja nadal trwa. Ostatnie miejsca w grupach. Posiadamy bezpłatne kierunki w Policealnej Szkole Zawodowej, m.in. Technik Informatyk, Technik Administracji, Technik Rachunkowości, Technik BHP, a także Technik Usług Kosmetycznych. Uwaga!!! Wydajemy zaświadczenia do KRUS, ZUS, a także legitymacje!!! Zapraszamy także na kierunki rocznej w Policealnej Szkole Promocji Kadr!! Instruktor Fitness, Specjalista fizjoterapii, Asystent Nauczyciela Przedszkola, Wizażystka/Stylistka i wiele innych! Więcej informacji na stronie www.nova.edu.pl Nasz Adres: Krakowskie Przedmieście 57/3, 20-076 Lublin

Gość gość
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne przy ul.Dworcowej 39/1, czynnego od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00 - 18:00. Kontakt możliwy także pod nr telefonu - 883070678, 683070678, lub za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość cosinuss
Niezależnie od tego czy się uczysz, pracujesz, prowadzisz działalność - COSINUS jest dla Ciebie. Nasza szkoła jest bezpłatna, a nauka odbywa się w systemie wieczorowym i zaocznym. Co to oznacza? Możesz zyskać nowe kwalifikacje, nowe umiejętności, nowe znajomości nie rezygnując z dotychczasowych obowiązków. Możesz zmienić swoje życie na lepsze nie wydając nawet grosza. POSIADAMY: - zaoczne liceum dla dorosłych, - bogatą oferta rocznych lub dwuletnich kierunków policealnych, - kierunki medyczne, - kursy zawodowe, - kursy maturalne. Wejdź na stronę https://rekrutacja.cosinus.pl/ i zapisz się już dziś! Sprawdź nas na www.cosinus.pl albo odwiedź osobiście Zapraszamy!

Gość Nova Bydgoszcz
W NOVA nabór dobiega końca! Śpiesz się oczko.gif Zgarnij znajomego a otrzymasz korzystne promocje! - technik informatyk - asystentka stomatologiczna - LO - psycholog wychowawczy - asystent nauczyciela przedszkola - dietetyk - filolog języka niemieckiego Możliwy zapis na semestr wyższy!!! Zapraszamy na Krasińskiego 2

Gość gość 4567
szkoła policealna Nova w Lublinie to totalne dno. chodziłam na kierunek tech administracji w pierwszym sem na tryb dzienny nagle go zakmneli nie wiadomo z jakiego powodu, więc zapisałam się na tryb zaoczny jego też zamkneli bo stwierdzili że jest nas za mało w grupie ( a było 27 os i wszyscy zazwyczaj byli) ale im było mało. A zrezygnować z umowy samemu się nie da bo musisz płacić kare (nawet jak zachowasz okres wypowiedzenia) TA SZKOŁA JEST CHORA I JEJ NIE POLECAM!!

Gość PaulinkaRR
Powiem Ci, że to trudne pytanie bo tak naprawdę myślę że powinnaś go wybrać według własnych odczuć i doświadczenia jaki zawód może zapewnić Ci dobrą pracę i zarobki. W szkole Cosinus jest ich szeroki wybór z dokładnym opisem przedstawionym na stronie internetowej, więc sprawdź w wolnej chwili jeżeli jeszcze nic nie wybrałaś