Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumulujacakilosy

Dieta przyspieszajaca metabolizm...

Polecane posty

Gość Kumulujacakilosy

Witam kupiłam książkę o takim właśnie tytule przeczytałam ją od razu i zaczynam od jutra...czy jest ktoś kto może to zastosował/stosuje albo miałby chęć spróbować czegoś zupełnie innego?:) ja jako weteranka niezdrowych diet i "od poniedziałku/ jutra zaczynam " i na zaczynaniu się kończyło jestem bardzo nakręcona na ta metodę. Zapraszam

Gość gość
stosowałam kiedyś wiele diet, później dopiero zamówiłam Slimcea i dołączyłam ten suplement diety. Pierwsze dni już miałam zauważalna zmiane w metabolizmie. Zahamował się mój apetyt. Zaczełam chudnąć. Schudłam łącznie 14kg przez 3 miesięczny okres kuracji. Czego chcieć więcej.

Gość pinkie pie
Na czym polega ta dieta?

Gość DKD
Może powiem coś o moim sposobie na to , że łatwiej mi było zgubić kilogramy. Zadbałam tylko o to by często pić zieloną herbatę i ogólnie utrzymywać gorzki posmak w ustach im dłużej w ciągu dnia tym mniejsze były napady głodu. Chudłam powoli , ale skutecznie. Gorzkie smaki pochodziły głównie z herbat ziołowych. Jak na razie jest to prosty i tani sposób a chudnie się w ciągu tygodnia nawet do 1kg. Oczywiście zdrowo. Nie miałam już tak silnych napadów głodu i chęci na słodycze.

Gość gość
hello chcialabym sie z Wami podzielic moim szczesciem i moze pomoc niektorym z was ktore tez przez dlugi czas nie mogly schudnac. otóż pierwszy raz w zyciu udało mi sie schudnac 33 kg i to w niecale 4 miesiace Zaczelo sie od wizyty u pewnego dietetyka w Szczecinie ktory polecil mi pewien produkt, dzieki ktoremu mozna schudnac wiele kilogramow , bez efektu jojo + do tego zalecil mi silownie w miare moich mozliwosci ( bardzo duzo pracuje i tylko 2 razy w tygodniu moglam sobie pozwolic na cwiczenia) Produkt nazywa się Slimerin i jestem w nim calkowicie zakochana Odmienil moje zycie diamertalnie, a widok miny mojego bylego bezcenny :D Takze kobitki jak ktos chce kontakt do dietetyka to pisac, tu macie linka gdzie kupic ten produkt http://slimerin.com?p=o368 Jak macie jakies pytania odnosnie rzeczy ktore jadlam w tym czasie to piszcie :D

Gość gość
Myślę , że bez tabletek i specyfików lepiej bezpieczniej i tanio. Każdy reklamuje sprzedaż...