astra23 0 Napisano Wrzesień 16, 2015 Witam. Pewnie jak większość kobiet setki razy zaczynałam dietę... z różnym skutkiem... Raz waga spadła szybko i szybko wróciła innym razem powoli schodziła i powoli wracała. czas powiedzieć stop złym nawykom żywieniowym i schudnąć skutecznie i zdrowo. Postanowiłam założyć nowy temat chociaż wiem, że jest tu ich masa, ale będę codziennie opisywać moje zmagania, porażki oraz sukcesy- tak żeby w podświadomości mieć większą motywacje do starania. jeśli ktoś chętny spróbować ze mną po raz kolejny-zapraszam! Do zrzucenia mam właściwie 7kg, ale jak zrzucę 5kg to tez będe zadowolona. No to do dzieła!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astra23 0 Napisano Wrzesień 16, 2015 No to troszkę o mnie. Mężatka, wzrost 159cm, waga 62kg. Uwielbiam podjadać słodycze, a raczej pochłaniam je bez opamiętania. Po za tym jem bardzo nieregularnie. Zaczęłam dietę od wczoraj. Wczorajszy dzień uznaje za zaliczony w 100%. 5 posilkłów dziennie oczywiście dietetycznych, zero słodyczy i 1,5litra płynu dziennie. ostatni posiłek lekki 3godz. przed snem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2015 a sport? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość astra23 Napisano Wrzesień 17, 2015 Codziennie brzuszki minimum 30brzuszkow. Po za tym 3 razy w tyg jakies ćwiczenia ewentualnie dlugi spacer, bieg. Myślałam żeby zapisać sie na zumbe dodatkowo ale na razie to dopiero plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astra23 0 Napisano Wrzesień 17, 2015 Dzisiaj kolejny dzień dietkowania:) jak narazie zaliczony pozytywnie:) 3posilki juz za mną. O 17.30 obiadek (zupka warzywna gotowana na wywarze warzywnym) a na kolacyjkę czeka na mnie mala porcja dietetycznie przyrządzonej sałatki hawajskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Dana Napisano Wrzesień 20, 2015 Ja na szczeście mam już ten problem za sobą, mi tym razem się udało, nie wiem w jakim stopniu zawdzięczam to konkretnym posunuięciom, ale mi pomógł foreverslim, dieta oraz ćwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdrowieprzedewszystkim Napisano Wrzesień 22, 2015 Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Elka N Napisano Wrzesień 26, 2015 Mi bardzo pomógł w procesie odchudzania foreverslim. Pewnie wiele ośób uważa, że tego rodzaju środki są zbyteczne i jak ktoś ma schudnąć to i tak schudnie, nie mniej od momentu jak zaczęłam brac te tabletki, to zanikło uczucie głodu i chęć podjadania. I dopiero od tego momentu mogłam powiedzieć, ze faktycznie się odchudzałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Beata Napisano Wrzesień 27, 2015 A ja postanowiłam, że ten raz będzie OSTATNI. Zbyt dużo kosztowały mnie do tej pory rozczarowania.Koleżanka namówiła mnie na zakup foreverslim. Nie wiem czy to faktycznie pomoże,zamówiłam, zobaczymy. Planuję ten ostatni wyścig o szczupłą sylwetkę rozpocząć od 1.... Trzymajcie kciuki, jeżeli można prosić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dobryduszek3 Napisano Wrzesień 30, 2015 Do Beaty. Uda ci się, spokojnie i uwierz w końcu w siebie, bo z tego co widzę to brak wiary w sukces, to Twój podstawowy problem. Co do foreverslim to widziałam efekty po jego stosowaniu i nie ukrywam, że byłam pozytywnie zaskoczona. Więc powodzenia i więcej wiary w siebie i sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2015 Może po prostu masz zle dobrana diete.. Tez wiele razy bezskutecznie próbowałam zrzucic pare kilo, jakis czas temu kolezanka polecila mi catering http://www.salmix.pl/ i wreszcie się ruszylo. Jem fachowo skomponowane zestawy dzieki czemu w koncu nie drepcze w miejscu i waga zaczela spadac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzuinia23 Napisano Wrzesień 1, 2016 Ja np. układam sobie sama dietę ;) jem regularnie 5 posiłków nawet w pracy mam w pudełeczku przygotowany obiad;) przyjmuje również African Mango http://szczupla-kobieta.pl czuję się świetnie bo widzę efekty mojej pracy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach