Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cofnąć czas, pokonać strach

Polecane posty

Gość gość

Cofnąć czas, pokonać strach, przełknąć łzy i wrócić na jeden moment .. a potem dalej z podniesiona głową walczyć z życiem. Dopadł mnie dzis ból istnienia, mam ochotę uciec, schować głowę w piasek .. Nie mam nawet z Kim szczerze o tym pogadać. Życie.

Gość gość
Najlepiej wypłakać swój ból to pomaga i oczyszcza a poźniej iść z podniesioną głową dalej,

Gość gość
podejrzewam , ba , jestem pewna ,że ten ból istnienia ma swoją konkretną przyczyn a może nawet kilka przyczyn , dziś tylko po prostu przebrała sie miarka . a to z uciekaniem też tak mam . Zawsze pierwsze co mi przychodzi do głowy to uciekaj . Co wic ci si stało , że tak ci to zabolało ?>

Gość gość
Najlepiej na takie tematy rozmawia się z samym sobą. Nikt inny i tak Cię nie zrozumie.

Gość gość
Pogoń życia mnie przerasta, w pracy wszystko na wczoraj, w domu sporo zaległości, "przyjaciele" zawiedli a wspomnienia dobijają. Wkurza mnie to, że nie ma z Kim o tym pogadać, tak szczerze wywalić z siebie to wszystko.. Mama w kółko a nie mówilam. Ma byc dobrze, bo mam wszystko, tylko siebie lata temu pogubiłam ..