Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Arius

Problem z wytryskiem

Polecane posty

Witam. Mam problemy z wytryskiem podczas stosunku, może on trwać nawet 2-3 godziny a mi cały czas więdnie penis a o wytrysku mogę tylko pomarzyć. Na początku byłem bardzo napalony na moją partnerkę gdy pierwszy raz zaproponowała stosunek, ale jak przyszło co do czego, do niczego nie doszło ponieważ bała się o ból błony dziewiczej - wtedy dostałem już lekkiego zahamowania i trochę rzadziej mi stawał. Po jakimś miesiącu czasu ponownie chciała to zrobić ale z tego samego powodu co za 1 razem po rozebraniu odwidziało jej się, wtedy jeszcze mniej mnie zaczęła podniecać, ale nadal co jakiś czas się podniecałem. Następnie dochodziło do kontaktów intymnych rękoma - niestety ja potrafiłem nawet 1 - 2 godziny robić palcówki, minetki itp. a ona co kilka razy jak jej to robiłem waliła mi ręką może do 5 minut stwierdzając, że już jej się nie chce - dodam, że nie robiła tego od tak sobie, tylko po tym jak jej robiłem dobrze przez dłuższy czas. Sprawiło to, że powoli miałem trudności ze stawaniem (nwm. taki jakiś chyba uraz). W końcu przypadkowo, przebiłem jej błonę dziewiczą palcami i na drugi dzień chciała stosunku, ALE po alkoholu, dzięki któremu nie odczuwam praktycznie wrażeń seksualnych ani masturbacji. Był to kolejny krok do zawiedzenia się i nasilenia problemów z erekcją. Jednak rano gdy wstaliśmy, PIERWSZY raz dobrowolnie zaczęła mi walić ręką - psychicznie byłem bardzo zadowolony, że zrobiła to od tak "z dupy" i pozwoliło mi się to podniecić, przez co dostałem wytrysku po może 3 - 4 minutach. To był gwóźdź do trumny. Po tym, jak próbowała mi walić to kończyła po chwili mówiąc: "Ok, no to ja kończę, żebyś nie dostał wytrysku" - od tego czasu już w ogóle miałem problemy żeby mi stanął jak próbowała mi postawić ręką, musiałem w tym czasie bardzo się wysilać umysłowo i wyobrażać sobie różne sytuacje erotyczne. Jak się okazało, nie wiedziała, że aby facet miał przyjemność musi mieć wytrysk i ją o tym uświadomiłem, lecz urazy na psychice mi pozostały i przez to nie potrafię czerpać przyjemności seksualnie. Potem doszedł jeszcze jeden problem - po 4 "próbach" pod rząd i miesiącu czasu żadnych zbliżeń, ledwo wysiliła się aby to zrobić w ten weekend a ja chcę to zrobić ale nie czuję już w ogóle pociągu seksualnego, bo dręczy mnie to wszystko co było i myśl: "jak zrobię to teraz, to na następny raz znowu będę czekał kolejny miesiąc albo i dłużej" i w podświadomości blokuje mnie to już całkowicie, bo co mi da jeden raz i to pewnie bez wytrysku jak cały miesiąc będę musiał się masturbować bo inaczej w nocy dostanę samoczynnego wytrysku. Dodam też, że od wszystkich tych negatywnych wrażeń nawet ręczna masturbacja trwa u mnie nawet 2 - 3 godziny, nie potrafię się w ogóle podniecić i mam problem z tym aby mi stanął. Co zrobić abym ponownie mógł czerpać przyjemność z masturbacji/sexu? - Dodam, że partnerka nie zmieni nastawienia nawet jakbym jej o tym powiedział. Po prostu nie kręci ją sprawianie mi przyjemności i nie będzie mi walić/robić loda czy coś w tym stylu, a jak już spróbuje walić odświętnie raz na miesiąc to po kilku minutach mówi że już jej się nie chce i jest bardzo mechaniczna pod tym względem. Proszę o pomoc bo już nie wiem co robić. Pozdrawiam serdecznie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować