Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem za PO ale popieranie PiS oznacza

Polecane posty

Gość gość

rzekomą miłość do Boga i nienawiść do każdego kto myśli inaczej.

Gość gość
masz racje ale zaraz pisowcy nas zlinczują

Gość gość
oraz niestety wojnę, jesli Macierewicz bedzie ministrem obrony. I to realne zagrozenie . Putin tylko na to czeka.

Gość gość
Jak PIS to wypad z Unii, koniec z wyjazdami. Ludzie sie przyzwyczaili, ze wsiadaja w samolot a tu szlaban. Tez mi PO podpadła, ale jakos sie kreciło, PIS to katastrofa teraz to widze.

Gość gość
I tak pis wygra bo polacy go kochaja nie chca unii i wyjazdów zagranice do pracy wola robic za 1200 zł debile

Gość gość
jak pis wygra wybory..... to saska kępa zmieni nazwę na beata kempa.

Gość gość
są , ale pis ma przewage nad wszystkimi

Gość gość
jak pis dojdzie do wladzy.... ogolą olejnik na lyso!!!!!!

Gość gość
znowuż PO wska gnido zaczynasz swe pitolenie o Bogu katolandzie itede itepe ? myślisz że te brednie PO wskiej propagandy robią na kimś wrażenie ? Polacy poszli po rozum do głowy i nie słuchają bełkotu faszystów żydowskich z PO :) Żyliśmy tyle lat w kraju o korzeniach katolickich i żyło nam się zawsze jako narodowi spokojnie i solidarnie , pojawiła się szuja PO wska utworzona przez Niemców dla zniszczenia naszych tradycji i wartości i..zaczeły się niesnaski pomiędzy ludźmi oraz podziały w narodzie ! Zeby było jasne , ja jak i większa ilość moich znajomych nie chodzimy do kościoła , nie jesteśmy praktykujący ani nie dajemy na tace a wręcz gdy chodzi o wszelakie anomalie w Kościele pośród księży napiętnujemy je !!! Ale jesteśmy tymi co mimo tego będą głosować na PiS i od zawsze głosowali na PiS ...bo tu nie chodzi o kościół wiarę i modlitwy tylko chodzi o to że to jest jedyna partia dla której Polska to OJCZYZNA a nie miejsce na mapie w którym można trzepać kasę oszukiwać i wyzyskiwać ludzi jak to robi i robiła PO od zawsze !

Gość gość
i tak juz jestesmy skończeni a pis doprowadzi do ruiny resztę

Gość gość
argen, k***in to moim zdaniem stracona sprawa. skoro nie potrafil po tylu latach w polityce wykorzystać gigantycznego sukcesu jakim bylo dostanie się do parlamentu europejskiego to naprawdę nie ma co pokladać w nim jakichkolwiek nadziei. w polityce nawet jak się ma rację to istotna jest rowniez skuteczność.

Gość gość
"i tak juz jestesmy skończeni a pis doprowadzi do ruiny resztę" x jakoś duda mial niby być "marionetka kaczynskiego" a wspaniale reprezentuje polskę. jego wizyta w anglii to sukces jakiegośmy od dawna nie mieli ze strony prezydenta. uznanie od camerona i wręcz euforia na spotkaniu z polakami w londynie.

Gość gość
teksty typu marionetka Kaczyńskiego to propaganda PO wców i zachodu któremu od zawsze nie w smak były rządy PiS-u za rządów PO - UE zrobiła z Polską to co chciała czyli zrujnowała ją przeszkodą od zawsze dla UE był Lech Kaczyński i wszyscy patrioci popierający wolność niezależność Polski i jej narodu ! Nie "wygody " zostały usunięte a UE mogła swobodnie doprowadzić swe plany do końca- tyczące zniszczenia Polski ! Dlatego skończmy z tym powtarzaniem kłamstw ludzi którzy świadomie robią nam wodę z mózgu , zacznijmy samodzielnie analizować i logicznie myśleć !

Gość gość
no pięknie przemówił w anglii że polacy nie mają do czego wracać do ojczyzny :D:D

Gość gość
PIS mowi prawde !!! PO tylko wali sodkie klamstwa a T..K spierd.. do eu

Gość gość
a czemu to niby przez pis inni polacy maja stracic prace zagranica ? miliony ludzi utrzymuja rodziny z pracy zagranicznej , a pis chce sam rzadzic nie chce unii chce sie obstawic murem i w d***e ma unie a bez unii polacy nie beda mogli pracowac poza polska tacyscie sa solidarni wiec myslcie o wszystkich polakach

Gość gość
gość dziś PIS mowi prawde !!! PO tylko wali sodkie klamstwa a T..K spierd.. do eu xxx ale jak widać co nie którzy uwielbiają pozostawać tępackiej nieświadomości i dlatego od lat z**********lają na PO wskich złodziei głosując na nich dalej :)

Gość gość
do autora Nie jestem za PO ani za PIS ale kocham Boga!! I uwierz mi, nie chodzę do kościoła!! Nawet zdarza mi się pluć na kościół!! Życie mam poukładane!! I Jakby nie ta wiara, to by mnie nie było!! Zawsze ale to zawsze w moim życiu jak mam sprawy trudne, niemożliwe!! Coś się wydarza, co niesie mnie dalej na skrzydłach!! Zawarłam przymierze z Bogiem!! Nie z kościołem, powierzyłam się cała jemu!! Nie pluj na Boga!!

Gość gość
Jestem osobą niewierzącą i popieram PiS. I co? Jakoś nie pasuje do twojej idiotycznej teorii...

Gość gość
:( upadek

Gość gość
"no pięknie przemówił w anglii że polacy nie mają do czego wracać do ojczyzny " x w PO ciągle pokutuje przekonanie że ludzie to są kompletnymi kretynami ktorzy ciągle się będą nabierać na platformiane klamstwa. i jak pojawil się taki duda ktory ośmiela się mowić prawdę, i to wcale nie jakąś odkrywczą ale taką z ktorej każdy z nas zdaje sobie sprawę to kopacz wścieku macicy dostaje. x jej się wydaje tak jak bredzislawowi ze wystarczy puścić za plecami parę jeżdżących w kolko samochodow i pokazać się na ich tle a wszyscy jak barany będą wierzyć jak to wspaniale budowa się posuwa. x ci ludzie tak odjechali od rzeczywistości że się nie obudzą już nigdy chyba. ta formacja musi się rozlecieć bo nic innego poza wiecznym klamstwem nie ma do zaproponowania. nic innego nawet ich glowach nie może powstać tak są przyzwyczajeni do tych codziennych lgarstw powtarzanych przez uslużne media. a szczegolnie pnia premier ewa "metr w gląb" kopacz.