Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osenka

Spałyście kiedyś nago? Powinnam się zgodzić i spróbować?

Polecane posty

Gość gość
SPIJ! :D

Gość gość
W życiu. Ta pościel i prześcieradło są już pewnie umazane jej śluzem - obrzydliwe. Przecież normalnej, zdrowej kobiecie śluz mniej lub bardziej wydostaje się z pochwy. W życiu nie spałabym pod jedną pościelą z kobietą, która sypia bez majtek.

Gość gość
@ 14:37 Na basen chodzisz? I nagle nie brzydzi się, że w tej samej wodzie do której wchodzisz pływa śluz z c***innych kobiet? Boprzecież moczą swoje ci/py i mimo kąpielówek to śluz pływa nie oszukujmy się.

Gość gość
Nie chodzę na basen, ale nad jezioro czasem owszem. Woda to woda. Nie jestem lesbą, żeby mnie czyjś zaschnięty śluz kręcił, fuj.

Gość gość
gość dziś - a ty byś spał w obspermionej przez jakiegoś gościa, pościeli?

Gość gość
W wodzie na pewno nie masz zaschniętego śluzu. Masz mokry śluz. Przyjemnej kąpieli 🖐️

Gość gość
Przecież zawsze sie spi na goło, ale ja sama spie a jak z kims to troche głupio i chyba bym nie chciala bo by potem w szkole by sie smiali i wogole jakoś tak dziwacznie

Gość gość
W wodzie się wszystko rozpuszcza i rozcieńcza, więc nie mam bezpośredniego i "bliskiego" kontaktu z wydzieliną, która mnie brzydzi, proste.

Gość gość
jestem facetem i śpię tylko i wyłącznie nago, bo taki mi wygodnie i nie jest gorąco. Dziękuję

Gość haahaahaa
Jestescie hipokrytkami. Tego sluzu sa znikome sladowe ilosci. Wystarczy normalny prysznic z podmyciem przed snem a chyba w dzisiejszych czasach kazda sie myje i po problemie. Jaki sluz?

Gość gość
Odpowiedz sobie na pytanie czy koleżanka jest w 100% zdrowa czy masz tą pewność? czy nie ma jakiejś grzybicy czy innych chorób intymnych :o Po za tym to Twój dom i ona powinna się dostosować do twoich reguł, to nieco bezczelne jest że nie dość że jest gościem to jeszcze naciska żebyś robiła tak jak jej się podoba. x Co do basenu, tam jest woda z chlorowana lub ozonowana i większość bakterii ginie.

Gość Osenka
Chyba nie ma żadnych chorób. Przynajmniej nic o tym nigdy nie wspominała. Tak żeście mnie skołowały tym lesbijstwem, że teraz sama się zastanawiam. Ona nie ma męża i chłopaka też nigdy nie miała chociaż jest starsza ode mnie. Pamiętam, że kiedyś pytała się mnie co myślę o damskim seksie ale to było z rok temu albo dalej i wtedy nie kojarzyłam tego z nią, że ona taka jest. Sama już nie wiem. Jednak gdyby była jakaś homoniepewna to chyba wiedziałabym o tym. W końcu to moja przyjaciółka. Znamy się od lat a poza tym wczoraj już spałyśmy razem i ona nie próbowała robić nic seksualnego w stosunku do mnie oczywiście poza rozebraniem się i półgodzinnym naleganiem bym też rozebrała się do naga. Po waszych niektórych komentarzach zaczynam widzieć to w innym świetle. Mam nadzieję, że nie przyjęłam pod swój dach jakiejś zboczonej gwałcicielki. Jest starsza i chyba silniejsza. Powinnam się obawiać?

Gość leibniz
Nie no, już nie popadaj w skrajności :D. Może i laska jest lesbą, a może i nie, póki się do Ciebie nie dobiera, ani nic nie sugeruje, to się nie przejmuj :D. Ale popieram dziewczyny, które piszą, że to ona powinna się stosować do Twoich zasad i zakładać chociaż majtki, gdy śpicie razem. Ja nigdy nie śpię nago, bo się nie czuję komfortowo, i na pewno nie zmieniałabym tego tylko ze względu na to, że ktoś tak chce.

Gość gość
prowo jak hooy 💤

Gość gość
Dokladnie, mialem wlasnie pisac ze prowo a ci sie rozpisuja :D

Gość gość
łykają jak pelikany :D

Gość gość
Powinnaś spać tak jak jest tobie wygodnie. Ja się czuję lepiej gdy mam majtki i Koszulkę, bo zawsze się odkrywam spod kołdry i jest mi zwyczajnie wtedy zimno. W ogóle debata czy spać w ubraniu czy bez jest jak wyższość świąt wielkiejnocy a Bożego Narodzenia.

Gość ataman_koszowy_
Niekoniecznie zaraz prowo. Prowa sa ostrzejsze, kontrowersyjne i czesto juz popierwszych zdaniach da sie wyczyc, ze prowo. Tu pisze Ona raczej ostroznie a rozterki jakie ma sa naturalne. Chyba kazda dziewczyna by takie mialal w takiej sytuacji. Wydaje sie to wszystko b. prawdopodobne i spojne logicznie. Autorka musialaby byc psychologiem, zeby to tak zaplanowac i ciagnac

Gość gość
to jest prowokator

Gość gość
co Ty opowiadasz, ataman, tu nieraz takie prowa były, co się ciągnęły na wiele stron, i wcale nie były ostre i jakoś wielce kontrowersyjne na początku :D Ale fakt, były nieźle napisane i wiele osób się złapało, zwłaszcza wtedy się łapią, jeśli jest coś z lekkim podtekstem erotycznym, tak jaki w tym przypadku, prooowo i tyle

Gość gość
nigdy w życiu nie spałabym nago z drugą kobietą. Co innego swoje śluzy, zapachy co innego obcej kobiety. I to dziwnej jak sama autorka pisze. Zresztą nawet ubrana nie byłoby opcji, są materace. Cały miesiąc mają w jednym łóżku spać?

Gość gość
tak jak ta z łóżkiem idiotyczna

Gość ataman_koszowy_
@ gość dziś co Ty opowiadasz, ataman, tu nieraz takie prowa były, co się ciągnęły na wiele stron, i wcale nie były ostre i jakoś wielce kontrowersyjne na początku smiech.gif Ale fakt, były nieźle napisane i wiele osób się złapało, zwłaszcza wtedy się łapią, jeśli jest coś z lekkim podtekstem erotycznym, tak jaki w tym przypadku, prooowo i tyle x Nadal stoje przy swoim, ze niekoniecznie prowo. Piszesz o lekkim podtekscie erotycznym. Dobrze. Ale zobacz, ze ten podtekst i cale to dorabianie ideologii lesbijskie wcale nie wyszlo od Autorki tylko od forumowicow. Ona na poczatku nic nie pisala o jakims les. Pytala tylko czy powinna sprobowac spac nago a nago spi wiele osob i nikt nie uwaza tego za cos niezwyklego. W ogole wkurza mnie, ze jak tylko ktos napisze cos odbiegajacego od schematu to zaraz prowo. Nie prowo. Sa rozne sytuacje zyciowe i ta akurat wydaje mi sie bardzo prawdopodobna, a na pewno spojna logicznie i psychologicznie.

Gość gość
Dokladnie o to chodzi, prowokowanie podtekstu, widac jak na dloni, zreszta to normalka na kafe. :D

Gość gość
to Ty sobie stój przy swoim, że to nie prowo, ja uważam, że prowo, nie chodziło o to, że powinna spróbować spać nago, tylko że nago z koleżanką w jednym łóżku, sama napisała, że to chyba niezbyt normalne :D Domyślam się dalszego ciągu tej "opowieści", napisze, że się zdecydowała i teraz się zastanawia nad seksem z koleżanką :P

Gość gość
gość z 17:31, dokładnie tak jak piszesz, piąteczka

Gość gość
z 17:11 miało być :D

Gość gość
17:31? Jeszcze nie ma:p

Gość gość
poprawione już

Gość gość
przecież to prowo już było :o a wy sie jaracie :d:d:d