Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osenka

Spałyście kiedyś nago? Powinnam się zgodzić i spróbować?

Polecane posty

Gość Osenka
@ gość dziś to Ty sobie stój przy swoim, że to nie prowo, ja uważam, że prowo, nie chodziło o to, że powinna spróbować spać nago, tylko że nago z koleżanką w jednym łóżku, sama napisała, że to chyba niezbyt normalne smiech.gif x Oczywiście, że niezbyt normalne i dlatego chciałam znać Wasze zdanie. Chciałam potwierdzenia. To nie jest prowokacja! Ja się w pełni zgadzam, że dwie babki nagie w jednym łóżku to nawet w boku dziwnie wygląda. Dlatego się wczoraj nie zgodziłam. Nie rozumiem czemu mi nie wierzycie? Gdybym zmyślała, że się zgodziłam, to byście wierzyły? x Domyślam się dalszego ciągu tej "opowieści", napisze, że się zdecydowała i teraz się zastanawia nad seksem z koleżanką jezyk.gif x Nigdy w życiu!!!! Nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło, by myśleć w ten sposób o kobietach! Nie wiem skądżeś wywnioskowała, że ja chciałabym z kobietą? Nie jestem lesbijką, nigdy nie byłam i nigdy nie będę!

Gość gość
Gdzies czytalem kiedys ze kazda kobieta jest bi :p

Gość gość
Nie, nie każda.

Gość Osenka
@ gość dziś to jest prowokator x No oczywiście, że to JA - Wasz ulubiony PROWOKATOR :D Cała ta historyjka jest zmyślona od początku do końca. Przeniosłem się na dział ogólny bo na ero moje prowa są natychmiast rozpoznawane ;) x PROWOKATOR

Gość EWAstomatolog
I co w tym złego? Mnie też parę razy zdarzyło się z przyjaciółka spać latem nago w łóżku. A lesbijkami nie jesteśmy i nawet o tym nie myślimy. A co do higieny, to śluzu czy moczu jest tak niewiele, ze o zarażeniu się chyba mówić nie możemy. A pościel do pralki zawsze wrzucić można...

Gość Osenka
a jak w nocy zachce mi sie srać? Potem pobrudzę kałem pościel :(

Gość Osenka prawdziwa
To o 18:02 i 19:32 nie ja pisałam. To podszywy!!!

Gość Olga41
Nie ma się czego wstydzić. Spanie nago to sama przyjemność. A to że jest przyjaciółka obok, to masz z kim pogadać przed spaniem. a ja z moimi dwiema psiapsiółkami regularnie chodzę na saunę. I nic złego się nie stało!

Gość gość
Doopsko sie wyciera :D

Gość gość
Nago jest po huju fest kiedyś spałem była zima przyjechała szwagierka i wlazła mi do łózka nie wiedziałem chciałem starą przer***ać patrzę reką a tam kupa kłaków kórwa mówię przez noc tak zarosła?? biorę za nogę trzeci gatunek rabarbaru złapała mnie za fujarkę jakaś inna dłoń patrze otwieram oczy a to stara jędza włazła mi do łóżka żeby się zagrzać

Gość gość
Prowo ! xd Jeszcze jakby w pokoju były DWA łóżka to jeszcze...

Gość nie no kuzwa
Tak, kuzwa, gosciowa mieszka sama i mialaby trzymac 2 lozka w pokoju. Szkoda, kuzwa, ze nie 5 od razu 20 :O

Gość gość
Jak nocka dałaś się namuwić?

Gość Osenka
@ gość wczoraj Prowo ! xd Jeszcze jakby w pokoju były DWA łóżka to jeszcze... x Mam kawalerkę. Jakie dwa łóżka? Gdzie bym to zmieściła? A cena dwupokojowego w warszafce to kosmos! Co do spania to dałam się namówić ale bardzo szybko pożałowałam bo gdy tylko opuściłam majtki to zaraz usłyszałam - a czemu nie zgolisz tych chaszczy? Przeprasza ale co kogo obchodzi czy ja sobie golę czy nie golę? Naprawdę jak ona czasem coś przywali to nie wiadomo - śmiać się czy płakać? Ja nie komentowałam jej wyglądu choć też mogłabym obśmiać jej cycki jak guziki.

Gość gość
To miej wreszcie własne zdanie a nie pozwalasz sobą dyrygować obcej babie!

Gość EWAstomatolog
Osenko - nie przejmuj się! Nie Ty jedna nie golisz owłosienia - zresztą ja też mam włoski. :) Po prostu rozbieraj się do naga, wskakuj w pościel, przytul głowę do poduszki i życzę kolorowych snów! A co do docinek - pokaż jej, że nie reagujesz: cos tam burknij, wzrusz ramionami, powiedz, ze nie golisz i tyle. Gdy zobaczy, że nie reagujesz to nie będzie Ci docinać a poza tym myślę, ze skoro już zobaczyła Ciebie nago jeden raz to już nie będzie Ci docinać. Tak więc, dziś kładź się nago do łóżka i nie przejmuj się. A spanie nago to sama przyjemność!!!

Gość Osenka
Tak właśnie zrobiłam, że coś tam mruknęłam i już byłam pod kołdrą. Szczerze mówiąc wstydziłam się być tak całkiem nago przy kimś. Ja nie wiem, że ona się mnie wcale nie krępuje. Chodzi po pokoju, chodzi sobie czasami do łazienki, wszystko nago... Ja jeszcze nim odpięłam biustonosz, to już czułam wstyd, że ona zaraz zobaczy moje piersi. Wiem, że jest też dziewczyną i w sumie obie mamy to samo ale mimo to sama świadomość własnej nagości jest dla mnie już krępująca. A pod kołdra wcale nie było lepiej bo cały czas miałam w głowie, że przecież ona też jest naga i leży tuż obok i gdyby nas ktoś tak zobaczył, to ciekawe co by sobie pomyślał. Głupio mi było trochę z tą świadomością.

Gość EWAstomatolog
A widział was ktoś? Przestań myśleć o niebieskich migdałach tylko pomyśl o czymś fajnym i przyjemnym. Pogadajcie sobie w łóżku jak minął dzień, co jutro na obiad ugotować. A co do skrepowania, masz prawo się krępować ale minie Ci to. Może nie paraduj od razu przy niej nago po całym mieszkaniu a próbuj momentami. Ja z moja przyjaciółką też się początkowo krępowałam ale szybko mi to minęło. Akurat było lato i pojechałyśmy do lasu nad całkowicie odludne jeziorko. I tym razem ja przejęłam pałeczkę - powiedziałam ze mam ochotę pływać nago i było po wszystkim! Skoro Twoja przyjaciółka jest naturystka, to spróbuj cos takiego jej zaproponować a na pewno się ucieszy. Pływanie nago w wodzie to co innego niż leżenie w łóżku.

Gość Osenka
A gdzie ja jej w warszafce znajdę wodę do pływania nago? To ona mnie już dawno ciągnęła na te swoje plaże nudystów ale ja nigdy nie dałam się namówić. Co do paradowania nago przy niej to niestety musiałam bo był taki moment że leżałyśmy już a światło było wciąż zapalone i ona do mnie bym zgasiła a ja mówię żeby ona szła bo trochę się wstydzę, a ona do mnie, że wie, że się wstydzę i że tak szybko wskoczyłam pod kołdrę, że nawet nie zdążyła sobie mnie obejrzeć więc teraz chętnie popatrzy a poza tym to moje mieszkanie więc ja powinnam iść i zgasić. Normalne jawnie do mnie, bez żadnego skrępowania, że chce mnie sobie obejrzeć nagą. Szok! Ja bym tak nie umiała komuś powiedzieć, że słuchaj wstań z łóżka, bo chcę obejrzeć ciebie nagą. Nie wiem, może to u naturystów normalne, że podchodzą na totalnym luzie do własnej nagości ale ja tak nie umiem. Nigdy tak nie robiłam. Nie jestem przyzwyczajnona do takich zachowań.

Gość gość
Osenka, Skarbie, nie powinnaś się wstydzić. Jesteś piękna i wszystko jest w porządku :)

Gość EWAstomatolog
No, tu ona trochę przesadza, bo wymaga od Ciebie chodzenia nago na siłę i na siłę robi wszystko aby Ciebie zobaczyć i tu masz prawo czuć się trochę skrępowana. ale możesz dać jej niezapowiedzianą i spontaniczną szansę. W pewnym momencie ona przestanie nalegać i tym ją zaskoczysz. Wyjdź na chwile z łóżka a to światło zgasić, a to do ubikacji, a to po wodę do kuchni... Popatrzy i sobie odpuści. W pewnym momencie Wasza nagość stanie się zupełnie czymś naturalnym i niekrępującym. A na plażę naturystów iść nie musisz, ale skoro idzie powoli zima, to znajdź jakąś saunę z rezerwacją na wyłączność a zrobisz jej tym fajną niespodziankę.

Gość naturist man
Ja jestem naturystą i nie wyobrażam sobie bym mógł powiedzieć drugiemu facetowi wstań bo chcę sobie zobaczyć twojego fiuta. Dla mnie to jest coś nie teges z tą gościówą. Lepiej uważaj bo jak pisałaś że ona nie ma chłopaka i nigdy nie miała a za to lubi sobie pooglądać dziewczyny to coś tu nie teges. Jak dłużej razem pośpiecie to...... uważaj mała.

Gość Osenka
Znowu mnie straszysz :(

Gość gość
Ona Cię molestuje. Zmusza do czegoś czego nie chcesz. Już cie namówiła na spanie, następnie będzie zgolenie włosków a potem podotykajmy się, nie chcesz? Aleś niepostępowa". Niech kupi materac i na nim śpi i najlepiej daleko od łóżka. Bo to zbok i tyle!

Gość gość
na siłę i na siłę robi wszystko aby Ciebie zobaczyć i tu masz prawo czuć się trochę skrępowana. ale możesz dać jej niezapowiedzianą i spontaniczną szansę. W pewnym momencie ona przestanie nalegać i tym ją zaskoczysz. Wyjdź na chwile z łóżka a to światło zgasić, a to do ubikacji, a to po wodę do kuchni... Popatrzy i sobie odpuści. W pewnym momencie Wasza nagość stanie się zupełnie czymś naturalnym i niekrępującym. A na plażę naturystów iść nie musisz, ale skoro idzie powoli zima, to znajdź jakąś saunę z rezerwacją na wyłączność a zrobisz jej tym fajną niespodziankę. X To jakas pseudo koleżanka a ona ma jej przyjemność robić? To nie chlopak zeby miała goła paradowac. Nic nie musi. Kolezanki powinna jak najszybciej się pozbyć albo określić zasady

Gość Osenka
Naprawdę myślisz, że ona mnie w jakiś sposób molestuje? Ale chyba nie w sensie seksualnym. Mam nadzieję. Teraz już za późno z tym materacem. Gdybyśmy to wcześniej ustaliły to tak a teraz jak już ze mną spała i nagle powiem jej idź na podłogę, to jak to będzie wyglądało. Jeszcze się obrazi albo co. Pamiętaj, że ja mam też dług wobec niej bo ona mi jeszcze bardziej pomogła. Do zgolenia włosów mnie nie namówi nigdy. To jakaś głupia moda. Dorosłe kobiety a ci/py łyse jak u dziewczynek. Nienormalne. Ja nawet nie przycinam. Bikini nigdy nie zakładałam więc nic nie wystaje.

Gość gość
Kup materac! Jak się obrazi to będzie świadczyć ze serio kręci ją to. Musicie spać osobno. I spij w ubraniu. Widać że nie chcesz spać nago, zmuszanie się do czegoś to nie dobra sprawa. Ma jakąś dominującą naturę. Takie coś nie jest normalne, manipuluje tobą.

Gość gość
Masz chłopaka?

Gość gość
Nie każda dziewczyna która lubi popatrzeć na dziewczynę musi być od razu lesbijką, biseksualistka itp. Może po prostu sobie popatrzy i się uspokoi. Ale obserwacja koleżanki nie zaszkodzi.

Gość zimna realistka
@ Osenka wczoraj Pamiętam, że kiedyś pytała się mnie co myślę o damskim seksie ale to było z rok temu albo dalej i wtedy nie kojarzyłam tego z nią, że ona taka jest. Sama już nie wiem. x Jeszcze masz wątpliwości do czego ona zmierza? Zobacz co już zrobiła: - chodzi sobie nago po twoim domu - zmusiła cię także do chodzenia nago - śpi z tobą na jednym łóżku - i obie śpicie nago Do czego jeszcze cię musi zmusić byś przejżała na oczy do czego powoli zmierza?