Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaona37

Pomyłka która zniszczy mi życie

Polecane posty

Gość Załamanaona37

Teraz to wpadłam jak sliwka w kompot. Najgorsze jest to,że dokręcić się tego nie da. Teraz będę wrogiem całej rodziny mojego męża. Może powinnam zacząć od początku. Mamy z mężem dziecko od 3 lat. Rodząc je miałam 20 lat, a teściowa zawsze uważała,że to zbyt wczesny wiek na dziecko. Z tego powodu cągle się z teściową kłócę, co jest dziwne, ponieważ ona urodziła pierwsze dziecko w wieku 17 lat. Poza tym moja teściowa to dobra kobieta, która wspiera nas jak tylko może. Chodzi o to, że dzisiaj pisałam z koleżanką, która jak moja teściowa ma na imię Kamila. Koleżanka narzekała na swoją teściową, na co ja odpisałam jej sms o treści : " Moja teściowa jest lepsza. Teraz co niedziele jest w kościele i robi sobie wycieczki do Rzymu, a jako nastolatka k***iła się na lewo i prawo- pierwszego syna urodziła mając 17 lat, a drugiego rok później i obydwaj mają różnych ojców" Zdziwiona brakiem odpowiedzi ze strony koleżanki przejrzałam telefon i okazało się że sms wysłałam do Kamili, ale nie koleżanki, tylko teściowej. Co ja mam robić? Dzwonić? przepraszać? milczeć? Proszę pomóżcie

Gość gość
Nic nie rób, prawdę napisałaś.

Gość gość
jak mogłaś jej tak napisać jak sama puściłaś się w młodym wieku?

Gość gość
Nic sie nie martw: qrwa qrwie łba nie urwie. A jak****ie - to po qrwie :D:D

Gość gość
O ja niezle wdepnelas

Gość Załamanaona37
Proszę pomóżcie, ja naprawdę niewiem co robić i jak spojrzeć jej w oczy przy nastepnym, wspólnym niedzielnym obiedzie

Gość gość
Nie spoglądaj. Weź miske ze stołu, usiądź w kącie i sobie jedz...

Gość gość
naprawdę to zrobiłaś?? Ale numer! Super! Może teściowa nie umie odczytywać smsów? (moja nie umie) A nawet jeśli umie - nic nie rób, jest to bezczelność, ale może w ten sposób postawiłaś ją do pionu? Czasem taki wstrząs może pomóc - uwierz mi miałam podobną sytuację - przez pomyłkę wysłałam mejla do niewłaściwej osoby (i to również tej, którą w mejlu obgadywałam :) ) a wyszło mi to na dobre!!

Gość gość
gość dziś Nie spoglądaj. Weź miske ze stołu, usiądź w kącie i sobie jedz... x Dzięki, rozbawiłaś mnie i poprawiłaś nastrój w ciężki dzień :D

Gość Załamanaona37
Ja się nie puściłam. Ja mam dziecko z osobą którą kocham. Ona ma dwoje dzieci, które urodziła w rocznym odstepie czasu i one mają rżnych ojców

Gość gość
Wiesz masz nauczke by o takich tematqch rozmawiać w oczy.Powiem Ci tak ja bym nie chodziła na obiadki do kogoś o kim mam takie złe zdanie.Najlepiej udawaj że nic sie nie stało.

Gość Załamanaona37
Gdyby odpisała, albo zadzwoniła chociaż, to bym się tak nei stresowała tą sytuacją, a tak mam stres z powodu tej ciszy

Gość gość
Oj! Polecią z ciebie pióra. polecą...

Gość Załamanaona37
Najgorsze jest to, że mąż zawsze w trakcie kłótni brał moją stronę, a po tym sms wszystko może się zmienić :(

Gość gość
Na miejscu Twojej teściowej nie chciałabym Cię znać. Powinnaś się zapaść pod ziemię

Gość gość
A nie uważasz że to Twojej teściowej sprawa.Pomyśl sobie co byś czuła jakby Twoj moż napisał tak do Twojej mamy , to paskudne zachowanie i te wulgaryzmy.Moze teściowej sie tak życie poukładało nie inaczej nie oceniaj tak wszystkich i to ty pokazałaś jaka jestes do znajomych wypisujesz że teściowa sie ku.....a a w niedziele pedzisz do niej na obiadek

Gość gość
zaszłaś w ciąże w wieku 19 lat- tylko puszczalskie się tak młodo dają

Gość gość
nie rozumiem tych rad w stylu: nic nie rób typowo polskie podejście, chowanie głowy w piasek i jakos to będzie uważam, że powinnaś zadzwonić i przeprosić jak się puści bąka na bankiecie to się przeprasza a nie zwala na sałatkę

Gość gośćKasia
Ja bym nie wypisywała takich rzeczy do znajomych o teściowej choćby przez wzgląd na Twojego meża I jakbym dostała takiego smsa też bym nie odpisywała bo niby co?

Gość Załamanaona37
Jeżdżę do niej na obiadki tylko i wyłącznie dlatego,że mąż nie chce słuchać jakiej to on złej żony nie ma ,bo nawet tesciowej nie odwiedza. W 8 miesiącu ciąży raz na obiad nie przyjechałam z powodu strasznych bólów, a teściowa nastepne 3 miesiące wypominała, że mnie nie było, a ona takie rarytasy na obiad zrobiła

Gość Załamanaona37
Mąż właśnie dzwonił, że musimy sobie porozmawiać jak z pracy wróci. Chyba już wie o sms

Gość gość
Powiedz że lubisz jadać na świeżym powietrzu i niech ci od dzisiaj stawia miskę koło psiej budy...

Gość gość
O! To i wpie/rol już sie szykuje.

Gość gość
ale jazda! nie zazdroszczę Ci, ale pojechałaś po bandzie:) ale! zawsze to lepsze niż wysłanie żonie, która ma takie imie jak kochanka - chcę znów Cię lizać jak wczoraj... - kiedy z żoną nie kochałem się od miesięcy! u mnie skończyło się rozwodem:) z czego się cieszę, ale jaki był fight! po mordzie nawet dostałem... ale czego się ona spodziewała, skoro zamknęła sypialnie na cztery spusty:)

Gość gość
I co? Jak wybrnęłaś z sytuacji?

Gość gość
Ja też bym się nie przejmowała, tym kobietom po 50tce w d****h się przewraca i zazdrości Ci że jesteś młoda!

Gość gość
Słabe prowo.

Gość gość
Prowo. Teściową to się ma w komórce wpisana jako ; tesciowa mama Kamila mama (Pawla, Darka , ew mama męża) babcia Kamila A nie samo Kamila :D Ew. Kamila kowalska, Nowak, Iksińska

Gość gość
Przecież taki sam temat był tu z miesiąc temu. Kurwa a ja wtedy tak się wczulam w sytuację tej dziewczyny a to ściema

Gość Załamanaona37
To nie jest żadne prowo. Po wczorajszej sytuacji mąż wyrzucił mnie z domu :( Teraz siedzę u swojej mamy i ciągle się stresuję, bo nie wiem jak będzie dalej między mną, a moim mężem :(