Gość Intesiv Napisano Lipiec 15, 2019 Dnia 21.06.2019 o 16:08, Gość Maniar5 napisał: W A2 mobile są bardzo dobre i tanie pakiety internetowe, nie przepłacisz na pewno a będziesz zadowolony/na Ceny małe na dodatek mają dużo internetu, czego chcieć więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gren Napisano Lipiec 17, 2019 Jak interesuje Cię jak najlepszy stosunek jakości do ceny to wybierz A2 Mobile - za niecałe 2 dychy masz wszystko bez limitu, sensowny pakiet z bardzo fajnym lejkiem po wykorzystaniu transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uroczo Napisano Lipiec 17, 2019 44 minuty temu, Gość Gren napisał: Jak interesuje Cię jak najlepszy stosunek jakości do ceny to wybierz A2 Mobile - za niecałe 2 dychy masz wszystko bez limitu, sensowny pakiet z bardzo fajnym lejkiem po wykorzystaniu transferu Też się właśnie przerzucam na kartę, dzięki za podpowiedź ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kosaczach Napisano Sierpień 2, 2019 W aero2 jest świetny internet a pakiety wychodzą chyba najkorzystniej aktualnie jeżeli porównywać by do innych firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agliest Napisano Sierpień 8, 2019 w A2 mobile teraz jest najlepiej, warto sprawdzić ofertę i pakiety bo jak chcesz z internetem to na pewno nie przekroczysz 30zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelia Napisano Sierpień 12, 2019 Dnia 8.08.2019 o 14:00, Gość agliest napisał: w A2 mobile teraz jest najlepiej, warto sprawdzić ofertę i pakiety bo jak chcesz z internetem to na pewno nie przekroczysz 30zł. No i w tym pakiecie jest w zasadzie wszystko, bo sama go mam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konrad Napisano Sierpień 20, 2019 ja mam internet z Intelligent Technologies, bardzo innowacyjna firma, internet szybko dziala, nie mazadnych problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inkon Napisano Sierpień 21, 2019 a2 mobile bez dwóch zdań, necik działa jak siemano, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miko Napisano Sierpień 25, 2019 ja w aero2 mam bo za darmo jest i całkiem spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pontar Napisano Sierpień 25, 2019 Mam w a2mobile i elegancko śmiga. Jak masz pakiet z 20gb to można śmigać cały miesiąc na spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Informant Napisano Sierpień 26, 2019 16 godzin temu, Gość Pontar napisał: Mam w a2mobile i elegancko śmiga. Jak masz pakiet z 20gb to można śmigać cały miesiąc na spokojnie. mam to samo xd tanio i wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlena Napisano Sierpień 28, 2019 Polecam internet od toya, szybciutko chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urban Napisano Wrzesień 2, 2019 Tak jak już kilka osób napomknęło - a2 mobile ma bardzo dobrą ofertę. Dokupisz smartfona i masz to samo co byś miał z abonamentem, tylko taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lojka Napisano Wrzesień 2, 2019 1 godzinę temu, Gość urban napisał: Tak jak już kilka osób napomknęło - a2 mobile ma bardzo dobrą ofertę. Dokupisz smartfona i masz to samo co byś miał z abonamentem, tylko taniej ja korzystam i mam ten pakiet 30gb bo chyba najbardziej sie oplaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soko Napisano Wrzesień 8, 2019 Dnia 2.09.2019 o 11:34, Gość lojka napisał: ja korzystam i mam ten pakiet 30gb bo chyba najbardziej sie oplaca a link mozecie podac? bo bym to chcial ogarnac sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miczel Napisano Wrzesień 8, 2019 Dnia 15.07.2019 o 14:24, Gość Intesiv napisał: Ceny małe na dodatek mają dużo internetu, czego chcieć więcej? no właśnie niby wszystko jest myślisz ze warto przeniesc sie na a2mobile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anchor Napisano Wrzesień 11, 2019 Jak nie masz wygórowanych wymagań, czyli np. nie streamujesz z telefonu to A2 Mobile Ci starczy w 100% zwłaszcza że ostatnio dali więcej internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Echeon Napisano Wrzesień 15, 2019 Trochę się pozmieniało na rynku i faktycznie a2mobile teraz bardziej na internet postawiło, polepszyło technologie i dał kilka opcji do wyboru dla klienta w tym do 30gb. Dnia 12.09.2019 o 01:57, Gość anchor napisał: Jak nie masz wygórowanych wymagań, czyli np. nie streamujesz z telefonu to A2 Mobile Ci starczy w 100% zwłaszcza że ostatnio dali więcej internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Volter Napisano Październik 3, 2019 a2 mobile bez dwóch zdań, świetny internet i nigdy się nie psuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Locaout Napisano Październik 3, 2019 a2 mobile daje rade naprawdę świetnie, dobre cenowo a na dodatek dużo internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werka Napisano Październik 4, 2019 16 godzin temu, Gość Locaout napisał: a2 mobile daje rade naprawdę świetnie, dobre cenowo a na dodatek dużo internetu. trzeba próbować takich rzeczy, trochę już próbowałem tych firm i tylko a2 mi podeszło do gustu przez promocje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malami Napisano Październik 4, 2019 zalezy - dla firmy do domu? u mnie jesli chodzi o firmowy idealnie sprawdza sie Intelligent technologies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zury Napisano Październik 7, 2019 A2Mobile na firmę nie próbowałem ale zdziwiło mnie, że jest taka opcja - pytanie tylko czy da radę zarejestrować 20 prepaidów. Indywidualnie prawie cała rodzina ma A2Mobile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniek Napisano Październik 10, 2019 Dnia 3.10.2019 o 14:01, Gość Volter napisał: a2 mobile bez dwóch zdań, świetny internet i nigdy się nie psuje. ja wgl sie niedawno dowiedzialem ze w a2 jest darmowy transfer na social media Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hasajak Napisano Październik 10, 2019 7 godzin temu, Gość maniek napisał: ja wgl sie niedawno dowiedzialem ze w a2 jest darmowy transfer na social media noo to dla mnie tez duża szansa w koncu nie przeplacac, bo glownie siedze na fb itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shakin Napisano Październik 10, 2019 no w a2 mobile nie korzystam z innego internetu bo drogo a u nich taniio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2019 13 godzin temu, Gość shakin napisał: no w a2 mobile nie korzystam z innego internetu bo drogo a u nich taniio. i darmowy transfer na social media Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vemex Napisano Październik 11, 2019 7 godzin temu, Gość gość napisał: i darmowy transfer na social media dokładnie, sam to ostatnio dopiero ogarnąłem, nigdy nie liczymy ile neta nam na takie rzeczy idzie, ale na pewno duża część. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniak Napisano Październik 18, 2019 w jak najnieższej tylko w a2mobile jest git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciacho Napisano Październik 19, 2019 w tak zwanej a2 mobilnej haha, u nich to ekstra jest bo przynajmniej tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach