Gość elementare Napisano Październik 22, 2019 Aero2, świetnie się sprawdza w każdej sytuacji na dodatek wszystko jest tak tanie że szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość simon Napisano Październik 23, 2019 podobno najlepszy internet jest w a2 mobile, właśnie w tym tygodniu jakoś chciałem do nich przejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuczi Napisano Październik 23, 2019 7 godzin temu, Gość simon napisał: podobno najlepszy internet jest w a2 mobile, właśnie w tym tygodniu jakoś chciałem do nich przejść. i masz tam ten darmowy transfer na social media Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magus Napisano Październik 24, 2019 świetnie się sprawdza a2 mobile, o to właśnie chodzi żeby mieć dobry kontakt z klientem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość toto Napisano Październik 29, 2019 ja mam w aero 2 bo za darmo maja neta calego i elo tylk0 captcha trzeba przepisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tina Napisano Październik 30, 2019 Ja korzystam z internetu od intelligent technologies jest bardzo spoko, nie mam nic do zarzucenia jak na razie, mam nadzieje ze sie sprawdzi na dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezo Napisano Listopad 1, 2019 Jeśli mobilnie komuś potrzeba to najlepsze jest A2Mobile. Najwięcej transferu i najniższa cena, a lejek bardzo konkurencyjny - 512kb/s spokojnie pozwala na oglądanie filmów na YT bez renderowania i na przeprowadzenie wideorozmów w wysokiej jakości. Jeśli chodzi o oferty stacjonarne to się tu nie będę wypowiadał bo jeśli chodzi o to, to jestem wiecznie niezadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elix Napisano Listopad 1, 2019 tez tak mi sie wydaje, do tego masz u nich ten darmowy transfer na social media co jest wielkim plusem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty$$dolla Napisano Listopad 2, 2019 16 godzin temu, Gość elix napisał: tez tak mi sie wydaje, do tego masz u nich ten darmowy transfer na social media co jest wielkim plusem no, ja też korzystam głównie z portali i wiem jak bardzo ciągną internet dlatego właśnie a2 to spoko opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Good Touch Napisano Listopad 2, 2019 4 godziny temu, Gość ty$$dolla napisał: no, ja też korzystam głównie z portali i wiem jak bardzo ciągną internet dlatego właśnie a2 to spoko opcja. ja tam w korzystam dużo z neta akurat, ale jest no+limit + 30gb i mi starcza aż nadto. Zauważyliście, że w a2 jest 31 dni, a nie 30 jak w innych? Niby taka pierdółka, a cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elix Napisano Listopad 3, 2019 21 godzin temu, Gość Good Touch napisał: ja tam w korzystam dużo z neta akurat, ale jest no+limit + 30gb i mi starcza aż nadto. Zauważyliście, że w a2 jest 31 dni, a nie 30 jak w innych? Niby taka pierdółka, a cieszy Nie zauważyłem, ale faktycznie haha, fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzech Napisano Listopad 3, 2019 22 godziny temu, Gość Good Touch napisał: ja tam w korzystam dużo z neta akurat, ale jest no+limit + 30gb i mi starcza aż nadto. Zauważyliście, że w a2 jest 31 dni, a nie 30 jak w innych? Niby taka pierdółka, a cieszy no ja własnie wiedziałem ale też mnie na początku zdziwiło, jak dla mnie fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmel Napisano Listopad 5, 2019 Jakby nie patrzeć to ten 1 dzień pakietu więcej w innej ofercie, czyli u kogoś innego, mógłby kosztować nawet kilkanaście złotych - więc tylko bić brawo a2mobile za świetny marketing i podejście do klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brTmack Napisano Listopad 7, 2019 a2mobile bez dwóch zdań świetna opcja dla każdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 132WHOA Napisano Listopad 13, 2019 Dnia 7.11.2019 o 17:20, Gość brTmack napisał: a2mobile bez dwóch zdań świetna opcja dla każdego. Chyba do nich przejdę skoro tyle osób poleca, wiem że mają wszystko tanie i darmowy transfer intenretu na portalach społecznościowych, spoko zrobili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JohnRamire Napisano Listopad 13, 2019 Dnia 23.10.2019 o 13:21, Gość simon napisał: podobno najlepszy internet jest w a2 mobile, właśnie w tym tygodniu jakoś chciałem do nich przejść. Przechodź jak najszybciej, u nich warto jak najbardziej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elosz Napisano Listopad 13, 2019 7 minut temu, Gość 132WHOA napisał: Chyba do nich przejdę skoro tyle osób poleca, wiem że mają wszystko tanie i darmowy transfer intenretu na portalach społecznościowych, spoko zrobili. totalny sztos ten darmowy transfer, tez sie zastanawiam czy do nich przejsc, ten pakiet za 9,95zl mnie kusi. wiesz może czy w tym pakiecie jest też ten darmowy transfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gjiugfdfv...hgf Napisano Listopad 13, 2019 Internet to nie jest wszystko w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2019 A2 to straszne goowno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konrado Napisano Listopad 19, 2019 U nas sprawdza się intelligent technologies więc jak najbardziej polecam dostawcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna Napisano Listopad 21, 2019 Internet najlepszy w a2mobile, damowy transfer na portalach społecznośćiowych ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleeee Napisano Listopad 23, 2019 Dnia 21.11.2019 o 18:16, Gość anna napisał: Internet najlepszy w a2mobile, damowy transfer na portalach społecznośćiowych ! wooooow! jak to? np na fejsa? ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rabann Napisano Listopad 27, 2019 Dnia 21.06.2019 o 16:08, Gość Maniar5 napisał: W A2 mobile są bardzo dobre i tanie pakiety internetowe, nie przepłacisz na pewno a będziesz zadowolony/na totalnie, a2 mobile ponadczasowy operator, świetny intenret i bez przepłacania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adi Napisano Listopad 30, 2019 Dnia 19.10.2019 o 14:36, Gość ciacho napisał: w tak zwanej a2 mobilnej haha, u nich to ekstra jest bo przynajmniej tanio. Noo, dopiero co przeszedłem i płace niecała dyszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniok Napisano Grudzień 1, 2019 a2mobile ma transfer na social media za darmo, a tego nigdzie indziej nie ma, przemyślcie sobie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mali Napisano Grudzień 5, 2019 Dnia 1.12.2019 o 23:23, Gość Maniok napisał: a2mobile ma transfer na social media za darmo, a tego nigdzie indziej nie ma, przemyślcie sobie to. rzeczywiscie musze to przemyślec teraz dużo się na fejsie siedzi wiec w sumie by sie przydalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatek Napisano Grudzień 12, 2019 intelligent technologies- najszybszy internet jaki mialem , idealnie nadaje się do firm, ale tez do domu. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mery Napisano Grudzień 12, 2019 Dnia 18.06.2019 o 15:14, Gość kaja napisał: Intelligent Technologies jest w porzadku, u mnie tez sie sprawdza też przeszłam na inteligent technologies i mega jestem zadowolona, w koncu mi sie internet niie zawiesza, tylko chodzi szybko , bez problemów, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stoop Napisano Grudzień 12, 2019 generlanie ja też korzystam z a2mobile i jestem w stanie powiedzieć że naprawdę się opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anka Napisano Grudzień 20, 2019 Dnia 12.12.2019 o 15:16, Gość stoop napisał: generlanie ja też korzystam z a2mobile i jestem w stanie powiedzieć że naprawdę się opłaca. a jakoś więcej informacji? bo też chciałam przejść do nich i nie wiem czy warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach