Gość bartek Napisano Grudzień 23, 2019 Bardzo dobrą oferte dostałem od intelligent technologies. Internet od nich jest szybki i sprawdzi się w każdych większych firmach, nie ścina nawet przy wideokonferencjach, a jakość połączenia jest wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bartek Napisano Grudzień 23, 2019 Bardzo dobrą oferte dostałem od intelligent technologies. Internet od nich jest szybki i sprawdzi się w każdych większych firmach, nie ścina nawet przy wideokonferencjach, a jakość połączenia jest wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szymomn Napisano Grudzień 25, 2019 zobacz sobie a2 mobile, darmowy transfer na portalach społecznościowych, wg mnie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuczi Napisano Grudzień 28, 2019 a2 mobile zdecydowanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konami Napisano Styczeń 4, 2020 wiem że w a2 mobile mają aktualnie darmowy transfer na portalach społecznościowych dzięki temu nie zużywa się tyle internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluch Napisano Styczeń 6, 2020 Dnia 4.01.2020 o 15:00, Gość konami napisał: wiem że w a2 mobile mają aktualnie darmowy transfer na portalach społecznościowych dzięki temu nie zużywa się tyle internetu. ale niestety tylko na facebook i messenger Jakby dla mnie dodali jeszcze instagram to 10/10 ale i tak dużo oszczędzam dzięki temu co dają w tym pakiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamik Napisano Styczeń 8, 2020 Testowałem internet od intelligent technologies ostatnio i w zasadzie to lepszego nie miałem. Mam go w firmie i działa przy dość dużym obciążeniu, co jest dla mnie bardzo istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koczi Napisano Styczeń 9, 2020 Dnia 6.01.2020 o 14:25, Gość kluch napisał: ale niestety tylko na facebook i messenger Jakby dla mnie dodali jeszcze instagram to 10/10 ale i tak dużo oszczędzam dzięki temu co dają w tym pakiecie. oo ekstra! ja akurat nic poza fb i messengerem nie używam więc idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kowalik Napisano Styczeń 9, 2020 ja jestem w a2 mobile i płace tak mało że szok, mam wiele znajomych co tez sa w a2 i potwierdzaja moją opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kacha Napisano Styczeń 13, 2020 Dnia 9.01.2020 o 16:23, Gość kowalik napisał: ja jestem w a2 mobile i płace tak mało że szok, mam wiele znajomych co tez sa w a2 i potwierdzaja moją opinię. a ile płacisz? mi to w sumie wiele nie potrzeba, szukam czegoś najtanszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki Napisano Styczeń 13, 2020 23 minuty temu, Gość kacha napisał: a ile płacisz? mi to w sumie wiele nie potrzeba, szukam czegoś najtanszego w a2mobile możesz mieć na start pakiecik za dyszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość riley Napisano Styczeń 17, 2020 internet? w a2 mobile, przyjemnie a co najważniejsze tanio i się nie zacina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Henk Napisano Styczeń 20, 2020 Teraz takie czasy nastały, że w większości sieci internet jest na prawdę dobry dlatego warto się przyjrzeć co ciekawego jeszcze oferują. Ja wybrałem akurat a2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lulian Napisano Styczeń 21, 2020 Mogę polecić sprawdzoną firmę Intelligent technologies w tej kwestii - internetu sprawdzi sie idealnie jest superszybki i koszty nie są wysokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hektor Napisano Styczeń 26, 2020 Dnia 18.05.2019 o 13:37, Gość Gason napisał: sprawdź sobie A2 mobile, pakiety u nich są naprawdę spoko Sprawdzone i może sie skusze. pomysle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Styczeń 27, 2020 Jeśli już zastanawiacie się nad zmianą operatora to przemyślcie to dobrze, bo teraz góruje intelligent technologies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Styczeń 27, 2020 Ja preferuję i rekomenduję internet od Intelligent technologies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blady Napisano Styczeń 27, 2020 Dnia 18.05.2019 o 13:37, Gość Gason napisał: sprawdź sobie A2 mobile, pakiety u nich są naprawdę spoko w planie próba z jednym numerem, ale wygląda spoko i po miesiacu można sie ewakuować w razie czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falaut Napisano Luty 1, 2020 sprawdź sobie A2 mobile, pakiety u nich są naprawdę spoko To prawda, wygląda dobrze, ale mam jeszce umowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chairman Napisano Luty 3, 2020 Na social media ale tylko messengera i fb warto wspomnieć bo są też inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilaa89 0 Napisano Luty 16, 2020 W A2 mobile są bardzo dobre i tanie pakiety internetowe, nie przepłacisz na pewno a będziesz zadowolony/na To prawda, sprawdziłam sobie. Cały pakiet jest bardzo tani w porównaniu do innych ofert, bardzo dużym plusem jest lejek, który jest naprawdę wysoki. Nawet jeśli pakiet internetu się skończy, nie jest to do odczucia, bo nadal jest szybki. Do tego darmowe social media są bardzo fajnym dodatkiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juulek51 0 Napisano Marzec 12, 2020 W A2 mobile są bardzo dobre i tanie pakiety internetowe, nie przepłacisz na pewno a będziesz zadowolony/na na dodatek maja darmowy transfer na socialach (internet w sensie) więc nie schodzi tak szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stonoga07 0 Napisano Kwiecień 8, 2022 (edytowany) To bardzo dobre rozwiązanie Edytowano Kwiecień 8, 2022 przez stonoga07 Do usuniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stonoga07 0 Napisano Maj 12, 2022 (edytowany) Mam i używam Edytowano Maj 12, 2022 przez stonoga07 Do usuniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach