Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam żadnych fantazji

Polecane posty

Gość gość

To chyba nie jest normalne :o nie wiem. Nie mam ochoty na rożne zboczenia i głupoty. Jedynie chcialabym kiedyś spróbować tak żeby facet (ukochany oczywiście, nie przypadkowy) tak porządnie mnie zerżną, ale bez jakiegoś bicia czy poniżania. Ale to chyba nie jest fantazja :o

Gość gość
I martwi cię to, że jesteś normalna? Nie każda kobieta jest jakąś chorą masochistką, która chciałaby aby facet ją bił i się na niej wyżywał.

Gość gość
Bo ja nie rozumiem niekótych kobiet, że ich podnieca jak facet je szarpie za włosy, przyciska glowe, wyzywa od s*k, sz*at itp.

Gość gość
Czyli jednak fantazje masz, bo chciałabyś być zerżnięta ;) Poczekaj trochę, apetyt rośnie w miarę jedzenia... teraz marzysz o tym, a gdy to dostaniesz, to pojawią się inne fantazje.

Gość gość
No tak, ale bez czegoś takiego że facet mnie będzie wyzywał czy szarpał za wlosy.

Gość gość
Bo ja uwielbiam delikatnie, ale nie powiem zerżnięcie mnie kręci.

Gość gość
Ja też nigdy nie miałam takich fantazji (mam inne fantazje, ale akurat nie takie), jakby facet kiedyś mnie uderzył w trakcie seksu czy mocniej szarpnął za włosy to by tak dostał po ryju że aż by się przekręcił. Każdy lubi co innego. A idiotów, którzy wmawiają ci, że każda tego chce itd. nie słuchaj, bo po prostu mają móżdżki przeżarte p****lami i propagandą.

Gość gość
"Jak pozwolisz mu się zerżnąć porządnie to inne fantazje przyjdą prędko oczko.gif" x gów/no prawda

Gość gość
Gość z 18:09, no dokladnie jakby facet w łóżku nazwał mnie szmatą to takiego kopa w jaja bym zasadziła lub po ryju bym zdzieliła, że by nie wstał.

Gość gość
ja tez nie mam takich fantazji zeby mnie facet lał, juz ja wolalabym byc dominujaca w takiej relacji, ale tez bez bicia :/ jedynie zwiazac go jak bym byla na gorze heheh ale facet by sie przerazil pewnie

Gość gość
A czy ty autorko myślisz że każdy facet marzy o tym aby zwyzywać swoją kobietę od szmat i ją bić? W życiu czegoś takiego bym nie zrobił, bo swoją dziewczynę szanuję, a ostrzejszy seks się zdarza, ale bez sprawiania sobie bólu i wyzwisk.

Gość gość
No ale co ty myślisz, że mocne klapsy i szarpanie za włosy to jest szanowanie?

Gość gość
Każdy ma jakieś fantazje, lub będzie je miał... na razie najwidoczniej brakuje ci zwykłego seksu, ale gdybyś miała go w nadmiarze, to pojawiłyby się w głowie inne możliwości ;)

Gość gość
Heh, no na razie jestem wolna. Rozstałam się troche dawno