Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy facet przestaje sie odzywac

Polecane posty

Gość gość

Moze mi cos podpowiecie, bo ja nie potrafię zrozumiec tej sytuacji. Poznaliśmy sie przez wspólnych znajomych i od samego poczatku to on zabiegal o kontakt, to on napisal na face, poprosił o numer, poprosił o pierwsze spotkanie, udane. to ja zaproponowałam kolejne, również bylo udane, nie mogliśmy sie po nim rozstać, nagadać i omawialiśmy co będziemy robic na kolejnym.. Nie calowalismy sie, ale z jego strony wszystko kierowalo sie w jedna stronę... Na koniec podziękował mi za mily wieczór itd. Na drugi dzien wymieniliśmy ze sobą ze 3 smsy i nagle koniec, zupełnie przestal sie odzywać. Nawet nie odpisal na mojego smsa z pytaniem co sie stalo.. Ma 27 lat, a zachowuje sie jak gowniarz i milczy juz tydzień... Przez wspólnych znajomych wiem, ze bardzo mu się podobalam.. Ja rozumiem nawet, ze mogli nie zaiskrzyc mimo wszystko, ale po co tak zatrzymywał mnie na tym drugim spotkaniu skoro nie chcial miec ze mna nic wspólnego? Po co zaplanowal juz kolejne? Dlaczego skoro mamy wspólnych znajomych, nie wymyślił nawet jakiejś najglupszej wymówki dla mnie, zeby nie bylo glupiej sytuacji, gdy spotkamy się na jakiejś imprezie? Nie wiem co myśleć o tej sytuacji i o nim...

Gość gość
Strzepal sobie i mu przeszlo, geezus. Po co robic z igly widly, ja mam tak caly czas. Laska podoba mi sie jak akurat mam erekcje, erekcja sie konczy i moje zainteresowanie tez.

Gość gość
Mógł się przestać odzywać z miliona powodów, niezależnych od Ciebie. Fakt jest jeden, jeśli się nie odzywa, to stracił zainteresowanie. Tak bywa i to częściej niż Ci się wydaje. Możesz analizować, co zrobiłaś, co on zrobił, co by było gdyby... Ja po wielu latach doświadczeń doszłam do jednego wniosku. Jeśli facet się nie odzywa, należy wykasować numer i iść dalej.