Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyzwanie do wiosny ! powyżej 100 kg, grupa wsparcia :)

Polecane posty

Gość gość

Szukam osób, które ważą powyżej 100kg :) Wspólna walka, wspieranie się

Gość gość
O ja prdl:O jak się dorobiłaś takiego sadła? maj gad!

Gość gość
Gość 21:05...jak ci się nie podoba to po co wchodzisz?? Po cholerę odpowiadasz?? Idź spać!!! Autorko znam ten ból :( od stycznia do czerwca zgubilam 15 kg.przez lato jakoś mi nie wychodziło a teraz zaczelam prace i trudno mi znaleźć czas na ćwiczenia! Ale najważniejsze ze waga stoi. Trzymam kciuki!!

Gość gość
Dziewczyny trzymajcie sie i zapamiętajcie ze DIETA to styl zycia a nie chwilowy kaprys! Ruch=zdrowie! Zacznijcie od basenu-zeby nie obciążać stawów i odstawcie kaloryczne posiłki, jak juz schudniecie troche to wtedy ćwiczenia fizyczne. Uwierzcie ze sie da! W ciazy przytulam i ważyłam 84kg! Z wagi 60kg. Był to dla mnie dramat bo po ciazy spadło jedynie 6kg... W mc no moze półtora schudłam do 72kg i waga ani drgnęła. Wzięłam sie za siebie i stosowałam dietę-bardzo sumiennie 1000kcal z tym ze jadłam 5 posiłków małych i głodna nie chodziłam. Schudłam do 65kg i teraz ćwiczę ze znana wszystkim Ewa-mam nadzieje ze waga znowu ruszy i schudnę do 60kg. Póki co lepiej sie fizycznie czuje po ćwiczeniach ;) Trzymam za was kciuki i mam nadzieje ze Wam sie uda! Wszystkie hejterki-wyjazd bo to życzliwy wątek.

Gość gość
21:32 a kto powiedział,ze mi się nie podoba? Podoba się,podoba i zostanę tu z wami grubasy:D Powiedzcie ile trzeba żreć,żeby mieć taką słoninę? Tonę dziennie?:D:D

Gość gość
Ch;uj Cie to obchodzi ile trzeba żreć ynteligentko, bo kazdy ma inny organizm! Jeden moze zjeść paczkę chipsów i zapic cola a nie utyje a drugi sie spasie jak świnia. Takich podstaw nie ogarniasz? To idź sie doucz.. A ludzi którzy szukają wsparcia i dobrego słowa zostaw/nie Twoj interes chudzinko!

Gość gość
Po jednej paczce chipsów i puszce coli od razu nie dojdzie się do takiej wagi, musiałaś naprawdę niezdrowo się odżywiać. Trzymam kciuki!

Gość gość
Cóz , jak to leci? Schudnąc zawsze mozna, ale ty madrzejsza juz nigdy nie bedziesz :D Mam w d/u/p/ie twoja opinie, bo kim ty tam jestes, niz nie znaczący wpisie na stronie ?Zmienisz jakosc moje zycie czy jak ? Jedynie utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze na świecie jest jednak mnustwo idiotów :)

Gość gość
Ważę ok 102, mam 178cm wzrostu. Niedawno urodziłam 3 dziecko. Do wiosny/lata mam zamiar schudnąć do osiemdziesiątki JOLA:-)

Gość gość
ile zawisci, kobietki 100stki trzymam za was kciuki :)

Gość gość
Hej. Ja juz nie wiem co robic... Waze 95 i jak sie tego dorobilam? W wyniku ogromnego stresu zaczelam bardzo malo jesc. 1 2 posilki dziennie to gora. Trafilam do dietetyka ktora nakazala 5-6 malych posilkow dziennie ale ja nie umiem. Dla mnie to katorga tyle zjesc.

Gość gość
co jesz jak jesz te 1-2 posiłki dziennie? napisz co i ile plus czy zdrowie masz w porzadku?

Gość gość
MnUstwo:O taaaa....paczka chipsów i cola wystarczy żeby być spasioną...yhy,na pewno.Chyba jak zeżresz to x15. Ech,tłuściochy,wy zawsze znajdziecie dla siebie usprawiedliwienie hahaaaaaa

Gość gość
Hmm, z jedzenia jednego posiłku dziennie robi się otyłość? No, chyba że jest to jeden posiłek od rana do wieczora. :D Kobiety, nigdy nie schudniecie, póki nie spojrzycie prawdzie w oczy i nie powiecie - tak, jestem otyła, bo za dużo jem. Wymyślanie usprawiedliwień to nie jest dobra droga.

Gość gość
Dziewczynki trzymam za Was kciuki !!!!!!! Na pewno sie Wam uda a tej zawiści i chamstwa nie rozumiem :-P kobiety takie same jak każde inne,maja po prostu więcej kg ot tyle :-)

Gość gość
Do autorki- życzę wytrwałości w postanowieniu i szybkich efektów no i nie przejmowania się docinkami pozdrawiam

Gość gość
Ja ważę 73 kg przy wzroscie 166cm i jest jakas masakra , też chce schudnąć do okolo 60kg . Jak to zrobic ? jakie diety polecacie ? pomóżcie ;o

Gość gość laseczka ze hej x
Ja po 2 ciążach schudłam prawie 20kg. U mnie był to prawie wyłącznie *******le nie zwykle dywanowki po których się czlwoiek nawet nie spoci :P U mnie była to katorznicza praca - krew pot i lzy :( ale dalam rade! Polecam tez wszystkim super blog Malgosi Lenartowicz qchenne-inspiracje. Dzieki niemu spadly mi ostatnie 4kg i trzymam wage :) P.S w krytycznym momencie wazylam 104kg :( Teraz waze 84 ale jestem wysoka (176cm) i mam dużo miesni ( zawsze kochałam sport) i nie widać po mnie tej wagi. Niedawno lekarka wpisywala mi wage w karte i nie mogla uwierzyć , ze az tyle waze musiala własnoręcznie mnie zawazyc :D Pozdrawiam autorko i zycze dużo motywacji i powodzenia . ❤️

Gość Ola_Amelia
Ja mam 175 cm i ważę 95 kg. Nie jest to kwestia obżarstwa a problemów ze zdrowiem i złego(nie duże ilości, ale złe produkty) odżywania. Dziś jadę po piłkę do ćwiczeń, matę do ćwiczeń, płyta Ewy już jest i od poniedziałku ruszamy! :) cel to 25 kg do wiosny! Pozdrawiam wszystkie "grubaski" i życzę powodzenia!

Gość gość
gość dziś Hmm, z jedzenia jednego posiłku dziennie robi się otyłość? No, chyba że jest to jeden posiłek od rana do wieczora. smiech.gif Kobiety, nigdy nie schudniecie, póki nie spojrzycie prawdzie w oczy i nie powiecie - tak, jestem otyła, bo za dużo jem. Wymyślanie usprawiedliwień to nie jest dobra droga. xx Po twoim wpisie widac jak na dłoni, ze gó/wno wiesz o problemach z metabolizmem i otyłoscia , a jedynie wszystko utozsamiasz z obiegowa opinia: gruba=to zre jak swinia. xx Dziewczyny proponuje wam przeniesc watek na " Diety '. Tam bedzie mniej nic niewnoszacych wpisów g****azerii.