Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Exaris Interim

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałbym zapytać czy miał ktoś z państwa do czynienia z agencją Exaris Interim? Ostatnio dostałem mail z pozytywnym rozpatrzeniem mojego CV, lecz zaniepokoiło mnie to że zakwaterowanie jest płatne przed samym wyjazdem. Co Wy o tym sądzicie?

Gość gość
Witam. Dostałem takiego samego maila i też szukam wszelkich informacji na ich temat i coś o samej pracy w fabryce. Jakbyś miał coś konkretnego to napisz . Każda informacja się przyda :) dawido.78@wp.pl Pozdro...

Gość gość
Ja z chłopakiem też dostaliśmy takiego maila , zadzwoniliśmy do koordynatora do którego podany był numer telefonu i powiedział że trzeba zapłacić za mieszkanie wcześniej na tydzień ,ponieważ jest to taka forma rezerwacji dla nas mieszkania i druk z przelewu trzeba wziąść ze sobą, dlatego ze teraz zapłacimy za pierwszy tydzien nie bedzie nam odciagane z wyplaty za lokum tylko od 2 tygodnia ,za to transport jest za darmo ,więc my ryzykujemy i wpłacamy te pieniądze .

Gość gość
zycze powodzenia w uzyskaniu pracy przez ta agencje.Sprawdzalem ja przez ponad miesiac i nic.ponadto numer do koordynatora jest zarejestrowany w HISZPANI a nie w BELGI.Po drugie nigdy sie nie wplaca pieniedzy agencji przed wyjazdem za granice,takie sprawy zalatwiamy na miejscu bezposrednio z pracodawca.Nadmienie ze wyslalem odpowiedz na ogloszenie pracy w Brukseli w fabryce czekolady ze mam lokum na miejscu u rodziny i nieskorzystam z ich zakwaterowania i w tym momencie kontakt sie urwal z ta firma,zadnych wiecej informacji juz od nich nie uzyskalem na maila.

Gość gość
a do koordynatora dzwoniłeś pozniej jak na mailu kontakt sie urwał ? nam powiedzial ze mozemy wyjechac i nie placic za mieszkanie ale wlasnie wtedy musimy poszukac sobie na wlasna reke

Gość gość
Witam ja chciałabym powiedzieć że zostałam oszukana przez tą firmę miałam mieć wyjazd 25września tego roku powiedzieli mi że mam być spakowana mam czekać na telefon a okazało się ze nikt się nie odezwał a jak chciałam się dodzwonić do tego koordynatora to cały dzień miał wyłączona komórkę napisali mi mailowo ze zostałam przyjęta a zostałam oszukana mialam też dostać umowę mailowo a nic nie dostałam to są oszuści i apeluje do Wszystkich żeby uważali bo to oszuści a jeżeli mi nie wierzycie to się sami przekonacie