Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie czy mobilizuje Was, gdy kobieta udaje niedostępną lub olewa

Polecane posty

Gość gość

słyszę często i czytam , m.in. na tym forum, że niektóre kobiety udają niedostępne i olewają facetów, którzy im się podobają i jednocześnie starają się o nie, po to, aby ich bardziej jeszcze zmobilizować, aby bardziej o nie walczyli i starali się. Chodzi mi głównie nie o związek, tylko sam początek znajomości, gdy osoby się poznają. Czy takie olewanie / udawanie ze strony kobiet rzeczywiście wpływa na Was mobilizująco i bardziej się staracie ? Zakładamy, że dziewczyna oczywiście się podoba ... . Ciekawią mnie Wasze opinie i doświadczenia

Gość gość
Jeśli ktoś cię olewa, nie wykazuje zainteresowania, to dalej go chcesz? Nie, prawda? Pokrętna logika kobiet, jakieś kretyńskie bzdety o "walczeniu", to prosta droga do tego, żeby zrazić do siebie faceta. Tylko jakiś frajer będzie biegał za tępą księżniczką.

Gość gość
Tylko olana tempa księżniczka mogła wymyślić taki frajerski temat :O Olewam! 💤

Gość gość
Jak laska mnie olewa, to i ja olewam ją, po cholerę tracić czas na taką co sama nie wie czego chce?

Gość gość
nie mobilizuje a wręcz odwrotnie zniechęca

Gość gość
jak mnie olewają, to ja olewam z jeszcze większą siłą.tu szkoły pua niestety powodzenia nie dają.

Gość Taki_jeden_964
Czy takie olewanie / udawanie ze strony kobiet rzeczywiście wpływa na Was mobilizująco i bardziej się staracie ? xxxxx Tak... lubię jak laski mnie olewają, najlepiej wulgarnie spławiają, wyzywają, wyśmiewają... podnieca mnie to i pragnę takie bardziej.

Gość gość
Mnie facet olewał właśnie na poczatku znajomości. Teraz się mszczę na wszystkich innych.

Gość gość
To zależy od rodzaju faceta, rasowosci kobiety jak i jak mocno iskrzy między nimi

Gość gość
facetom duma nie pozwala przyznac racji, ale prawda jest zawsze ta sama, ze dopiery wtedy jak kobieta, ktora mamy na oku zaczyna odsuwac faceta od siebie, ignorowac zaczynamy bac sie, ze stacimy ja i uwierz mi, ze kazdy facet mysli tak samo, ale nie kazdy sie do tego otwarcie przyzna

Gość gość
ja nie udaję,po prostu jestem "niedostępna" bo nie rozumie,dlaczego ma być inaczej.

Gość gość
a olewasz chociaż?

Gość gość
facetom duma nie pozwala przyznac racji, ale prawda jest zawsze ta sama, ze dopiery wtedy jak kobieta, ktora mamy na oku zaczyna odsuwac faceta od siebie, ignorowac zaczynamy bac sie, ze stacimy ja i uwierz mi, ze kazdy facet mysli tak samo, ale nie kazdy sie do tego otwarcie przyzna x Bzdury wyssane z palca, widać że baba pisała albo jakiś ćmok.

Gość gość
20:39 weź nam wstydu nie przynoś c***o. Może być trochę z dystansem, ale bez przesady. Jak ktoś desperacko chce to będzie ganiał. Normalny facet woli układ jasny i czytelny. Czyli ona daje sygnał że chce.