Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

I słowa mogą stać się narzędziem pieszczoty...

Polecane posty

...pod warunkiem, że słowa tworzą harmonię w przestrzeni i falują lekkimi drgnięciami strun, oblepiając sobą ciało człowieka. Seks powstaje w głowie...Tak naprawdę kochamy się z własnym mózgiem. Stymulujemy go odpowiednimi bodźcami i już mamy orgazm. Czy przysadka mózgowa jest taką swoistą łechtaczką? < Rozkoszy nie ma na zewnątrz, jest wewnątrz nas. Tak naprawdę poszukując czegoś na zewnątrz, poszukujemy tego czegoś wewnątrz nas. Jesteśmy w świecie (we Wszechświecie), a jednocześnie nosimy go w sobie i codziennie rodzimy od nowa w bólu, radości, tęsknocie ...

Gość gość
Oni tego nie zrozumią co napisałaś kobieto. Szkoda Twojej klawiatury i czasu. Tutaj klasa to metr kutаsа. Pzdr.;)

Gość gość
Jestem facetem i uwielbiam dawac radosc, przyjemnosc kobiecie dotykiem ale i wielka sila jast rozmowa tekst dialog szept wkazdym calu plus dotyk suptelny pieszczota i juz jest odlot i dlamnie jak widze i czuje jaka przyjemnosc sprawiam drugiej osobie jast to cudo uczucie

Gość gość
Powtórze komentarz bo usunełaś: Powinnaś założyc temat na ogólnym albo na uczuciowym💤

gość dziś Nic nie usuwałam. "Powinnaś założyc temat na ogólnym albo na uczuciowym", powinnam, ale tego nie zrobiłam, skoro zahaczam o orgazm, to przecież dział Ero :) < gość dziś Piękne :)