Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie mi czy mam racje??

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie mysle.. Ze fajny facet/chlopak nie bedzie dlugo czekal na "pierwszy seks" z dziewczyna mam na ten w nowym zwiazku. No bo jesli fajny przystojny chlopak poznalby dziewczyne ktora kazalaby mu czekac rok na seks to kopnalby ja w d**ei szukal dalej bo ma swiadomosc ze jest przystojny i fajny i zaraz znajdzid taka ktira bedzie z nim chciala to zrobic a chlopacy ktorzy czekaja na dziewczyne rok az laskawie bd chciala sie bzyknac to zwykli desperaci ktorzy wiedza ze zadna inna ich nie zechce. Podsumujac fajni chlopacy pewni siebie i przystojni nie beda dlugo czekac na seks a despraci beda bo nie maja wyboru.smiesza mnie te gadki ze on ja kocha blabla sa ze sb 2-3 mies i on ja kocha?:D hehe Powiedzcie mi. Mam racje?

Gość gość
nie,w ogole nie masz racji wszystko zalezy od tego jakimi wartosciami kieruje sie ten facet a nie jak wygląda jak mu zalezy na dziewczynie a nie na szybkim seksie to bez problemu zaczeka

Gość gość
Czyli pewni siebie przystojni faceci szukają tylko łatwych lasek? No cóż, są siebie warci.