Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 18, 2015 nie trzeba znajomych???? dodaje się zdjęcia? piszę komentarze? itp??? Możecie mi coś doradzić? myślałam o youtube, twitterze ale już nie o nk i fb bo to nudne. Myślałam też o blogu i o opisywaniu spotkań z politykami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scott Poniatowsky 0 Napisano Wrzesień 18, 2015 spotkań z kim? :D Chyba z menelami zabiedzony patolu spiacy na polówce w przedpokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2015 Blog chyba najlepszy bo można go dodatkowo wypromować i zarabiać pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 18, 2015 No właśnie, myślałam o blogu. Świat polityków, aktorów, reżyserów, piosenkarzy, innych artystów i sportowców to świat dla mnie. Już się nie mogę doczekać licznych skandali z moim udziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2015 No lepiej chyba tak.Jak masz trochę pieniędzy to warto zainwestować choć trochę w promocje takiego bloga i z czasem można nieźle zarobić z reklam.Ciekawy blog,duża oglądalność itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 18, 2015 Np. rozmowy tutaj z Lisem, tam ze Stonogą a jeszcze gdzie indziej z Szydło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach