Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dla_kobiet

Ogłoszenie towarzyskie . Śląsk

Polecane posty

Mam już dosyć wiecznych kłótni i walki z oziębłością żony ( po 15 latach małżeństwa to chyba normalne) Ale nie chcę rozwalać swojego związku . Chcę po prostu jeszcze przeżyć kilka fajnych chwil w końcu życie jest jedno. Chętnie poznam jakąś miłą Panią której tak samo jak mi zależy na dyskrecji a która z podobnych przyczyn chce się zapomnieć i zaszaleć . Mam 35 lat jestem wysokim( 188cm) i zadbanym facetem (wygląd zewnętrzny jest dla mnie bardzo istotny) . Poczucie humoru mam raczej ponad przeciętne ale adekwatne do danej sytuacji. Prowadzę intensywny tryb życia co zapewnia mi niezłą kondycję ( tak mi się wydaję ) Co do wieku kandydatki nie mam większych wymagań. Ale też nie jestem desperatem. Tylko poważne oferty. Pozdrawiam

Gość gość
Nie jesteś desperatem czyli jakie panie odpadają, określ, bo nie wiem czy się mieszcze w normie Twoich oczekiwań:P.

Gość gość
Twoj sprzęt prezentuje się imponująco,na 2 zdjęciu jest bardzo gruby, balabym się go wpuścić między nogi. Może Twoja żona to samo czuje. Chyba, że zdjęcie tak zrobione by wydawał się taki gruby.:D

Moja żona korzystała z niego przez 15 lat i najwidoczniej już jej się "przejadł". Jedząc codziennie delicje z czasem Masz ich dosyć.

Gość gość
Rozumiem,że wiek zbliżony.Masz jakiekolwiek wymagania Autorze?

Gość gość
Dyplomata :-) To zależy co kogo pociąga.

Każdy z nas jest inny i każdego z nas pociąga "coś" innego . Ja lubię zadbane kobiety a jak jeszcze mają ciekawą osobowość to już nic więcej nie potrzeba.

Gość gość
Zadbana....wysoka niebieskooka blondyna...?

To próba wzięcia mnie "pod włos"? Napisałem już że mam wymagań za wiele bo każda kobieta jest na swój sposób interesująca. Niska brunetka , wysoka blondyna, średniego wzrostu szatynka a nawet ruda z piegami . Każda kobieta z poczuciem własnej wartości jest ok.

Gość gość
A bez piegów..? :-P

Gość gość
Wiem... sprawdzam tylko,czy używasz mózgu ;-)

Gość gość
podaj w końcu maila, napiszę.

Gość gość
A co jeśli ja mam wymagania?

Gość gość
to co z tym mailem?

Gość Onslask
Podepnę 33latek z podobnym problemem też szukający ...zainteresowane Panie niech piszą i siebie opiszą w kilku słowach.Foto i numer tel mile widziane. shift.7@o2.pl

Gość kama05
Też jestem że Śląska, jestem niedopieszczona, mój facet się stara, ale mnie jest mało, muszę iść do specjalisty, albo z kimś pogadać.

Gość gość
Nie ma to jak pisać jako niezalogowany. Można w ten sposób bezkarnie spier.olić komuś temat. Nawet jeśli był pisany na poważnie. A więc do dzieła. Dajemy

Gość gość
Wioleta z. Kisielowa