Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A Ty kochaj mnie

Polecane posty

Gość gość

zawsze ❤️ Jak jak Ciebie!

Gość gość
Dobranoc... 👄

Gość gość
buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, debilka

Gość gość
Poznaję Twój styl kafeteriany trollu :P

Gość gość
Ja cie kocham zawsze. Przecież wiesz.

Gość gość
Nie kłam, c***u

Gość gość
01:02 napisz coś po czym Cię poznam :) 👄

Gość gość
Kobieto-autorko. Zakładasz tematy, które nikomu nie są do niczego potrzebne, mało tego skierowane do kogoś wyimaginowanego.Ile jeszcze założysz takich tematów? Bawi cię to? Masz z tego powodu jakąś korzyść? Jesteś żałosna, dlatego, że miłości nie potrzeba rozgłosu. Jeśli naprawdę kochasz i ktoś jest w stanie ciebie pokochać (w co naprawdę wątpię), to nie ma czasu na bajdurzenie o miłości na forum. Opanuj swoje emocje i daruj sobie te tematy. Zastanów się nad tym, czy warto pisać o czymś, o czym już jutro wszyscy zapomną?

Gość gość
Nic o mnie nie wiesz :) i tym bardziej Twoja opinia mnie nie interesuje :)

Gość gość
Ja nie chcę o tobie nic wiedzieć. Nie interesujesz mnie. Po tym, co tu piszesz, nie jesteś warta zainteresowania z niczyjej strony. Napisałam swoją opinię, to wszystko.

Gość gość
Dokładnie, szkoda mojego czasu.

Gość gość
Po tym co tu piszę nadal nie masz żadnych podstaw mnie oceniać. Za to po Twoim zgorzkniałym sfrustrowanym tonie wypowiedzi łatwo wywnioskować, że to Ty nie zasługujesz na niczyje zainteresowanie. W jednym mogę przyznać rację, skoro ten dla którego piszę tylko przygląda się bezczynnie jak atakuje mnie stado trolli, faktycznie moja aktywność tu jest bezcelowa

Gość gość
A uczucia zawsze są warte zainteresowania w przeciwieństwie do głupkowatych ataków bo anonimowo to sobie można odbić kompleksy. ŻENADA hejterko :)

Gość gość
A co spodziewałam się oklasków ? Spadaj i zrób coś co przyniesie prawdziwe korzyści sieroto. Pewnie krzywdzisz kogoś na maksa. A z siebie robisz ofiarę. Bujaj się i s********j.

Gość gość
I po tym co napisałaś jestem pewna że to ciebie nikt nie kocha. Miłego trolliwania w piątkowy wieczór na kafe

Gość gość
Bidulko nie masz co robić wieczorami tylko czytać tematy o czyiś uczuciach i tylko możesz pomarzyć, by do Ciebie ktoś tak pisał buhahhhaa Twoje podrygi tylko mnie bawią :D :D

Gość gość
Żałosna jesteś autorko, zadufana i przeciętna, jak nikt na tym forum dotąd. Nie odpowiem już w tym temacie, więc daruj sobie te pseudo-psychologiczne podchody. Bye.

Gość gość
Dokładnie sama siebie opisała pseudopsycholożka. Bawi mnie jej frustracja :) niech pisze!! :D bidulka której żyłka pęknie jak nie zhejtuje czyiś uczuć w necie :)

Gość gość
Biedaczka myśli że dam się nabrać na "obiektywną" opinię zazdrosnej frustratki jakich poznałam sto w tzw realu ale widzę i tu mnie odnajdują. Ojej jaka szkoda...:D:D