Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku co ja narobilam

Polecane posty

Gość gość

od pewnego czasu zauwazylam ze moje dzieciatko prawie 2mc nie najada sie juz 90ml mm. to zwiekszylam mu.. z dnia na dzien. przedwczoraj zaczal dostawac co 3-4 godz 125ml. I mu zaszkodzilam wczoraj z trudem ale zrobil chyba z 4 czy 5 kupek ale b dziwnych wodnistych z takim suchym jakby pestki czy grudki. apetyt mial temp nie ma. czy to minie czy isc do lrkarza. teraz w nocy jeszcze zrobil taka kupke

Gość gość
Matko boska gdzie jest twój mąż, zamelduj mu to.

Gość gość
dodam ze jeszcze glupia bylam z siebie zadowolona bo maly w koncu byl najedzony db sie czu nie plakal

Gość gość
Wez sprobuj tych grudek, jak kwasne to dzwon na pogotowie

Gość gość
pytam serio gimbazie dziekuje kupy u niemowlaka to wazna sprawa :P :O

Gość gość
Kurde nie jestem zadnym gimbusem, nie rozumiem o co ci chodzi, z czym mu zaszkodzilas i jaki jest problem. Nie najadal sie to mu podalas wiecej, musi sie przyzwyczaic. Z czego robisz problem? Zmienilas ilosc i dlatego te kupy inne. Nic mu nie będzie. A jak sie boisz to jednak sprobuj czy kwasne:)

Gość gość
dzieki ae nie sprobuje. a czestotliwosc jak przy sraczce:( te grudki to pewnie niestrawione mleko modyfikowane

Gość gość
Podaj pierś i się wszystko unormuje.

Gość gość
Ja karmiłam systemem mieszanym. Pierwszy raz mm podałam jak syn miał 6 tyg od razu wytrąbił 180 mm, nic mu nie było. Obserwuj, jak piję to nie jest tak źle.

Gość gość
Ma normalnie apetyt tylko ta biegunka drugi dzień. Co zje to zaraz robi te dziwna kupkę.

Gość gość
z tego co wiem to nie jest dobrze zwiększać dawki mleka więcej niż zalecane bo to jest witaminizowane i można obciążyć żołądek

Gość gość
nie wiem jak z kupkami, ale co do zwiekszania mleka to moja tesciowa mi poradzila zeby to robic o 10ml/tyg i takl robilam. Ona pracuje w szpitalu i wie co mowi :) moze za duzo tego mleka mu podalas, zoladek nie byl przyzwyczajony i "przelecialo" przez dziecko. Ja do lekarza bym nie szla ale obserwowala maluszka.

Gość gość
a widzicie strzelilam babola... nie wydaje mi sie zebym go zatrula myje i wyparzam butle, myje rece po 100 razy, myje mu raczki nieraz zeby mial czyste jak pakuje do buzi.. co za idiotka ze mnie. dziecko nie placze ma apetyt, spi w normie ale praktycznie co karmienie jest kupka i jeszcze pomiedzy zdarza sie. szkoda mi go. mam nadzieje mu przejdzie. musze mu pomalu zwiekszyc dawke ale jak mowicie ostrozniej :/ poki co daje mu 90 ml znow protestuje ale wole nie przesadzac.

Gość gość
Dziekuje za wypowiedzi. Jesli nie minie do wieczora to rozwaze wizyte na pogotowiu, ale mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej. Dziekuje Wam.

Gość gość
Nie wiem dalej często się załatwia i luźno z tymi resztkami. Apetyt ma jest żywy itp waszym zdaniem iść do lekarza czy jeszcze poczekać we wt mały ma szczepienie

Gość gość
Szczepienie odłóż, do pol roku spokojnie można opóźnić dawkę, dziecko musi być ABSOLUTNIE zdrowe przy szczepieniu!!!

Gość gość
W pon pojde di lekarza jaj mu nie przejdzie póki co dalej to samo co za pech

Gość gość
rano juz myslalam ze mu przeszlo bo mial zrobiona po nocy normalna niemalze kupke taka jak zawsze. ale potem znow to samo, tyle ze troche mniej :( wydaje mi sie ze to nie zatrucie bo ogolnie czuje sie dobrze, przynajmniej na to wyglada. zastanawiam sie, czy on juz po prostu nie toleruje dluzej tego mleka, bo ogolnie odkad go karmie NANem, czesto sie spina, prezy, puszcza duzo bakow itp. Myslalam, ze to z czasem minie, tym bardziej, ze nie ma tpowych kolek w sensie placzu itp. Moze on nie toleruje tej laktozy?? Ktos moze mial podobna sytuacje??? Jutro rano dzwonie i go zabiore do lekarza:/